Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 1 Januari 2013

Selamat Datang 2013


Assalamualaikum,

Selamat Tahun Baru 2013. Hari yang sama seperti hari-hari yang lepas cuma yang membezakan dengan hari yang lepas adalah dari segi pertambahan umur & usia. Alhamdulillah masih diberikan nikmat menyedut udara Allah & semoga tahun 2013 masih lagi berpeluang juga melihat anak-anak membesar di depan mata!!

Semoga segala perancangan tahun ini akan dipermudahkan oleh Yang Maha Kuasa. Kita hanya merancang, Allah yang menentukan. Selamat menyambut tahun baru masihi semua..

5 ulasan:

AzLiN SaFeNa AzIhAR berkata...

hi...salam perkenalan... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow.. www.azlinsafena.com tq

~MommyAida~ berkata...

Selamat Tahun Baru Kak Zaila..Semoga Tahun 2013 lebih baik dari tahun yang sebelumnya..amin..

CeqGu berkata...

selamat tahun baru zaila!bilo nok bersalin terrr

Ibu Lala berkata...

hye..happy new year...salam singgah..

Eliss Mie berkata...

selamat tahun 2013. semoga tahun ni lebih baik dari tahun yg ditinggalkan semalam. In sya Allah.

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^