Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 3 Julai 2013

Tudung 3 Layer Labuh Murah-Murah!

Assalamualaikum,

Tumpang iklan sekejap yaaaa..bagi mereka yang sedang mencari tudung 3 layer yang labuh melepasi paras dada, di sini aku bawakan beberapa helai koleksi terbaru tudung muslimah 3 layer (saiz L) yang sangat cantik & sesuai digayakan sempena hari raya nanti


Kod : TCJ-001
Saiz : L
Status : Ada
Harga : RM43Kod : TCJ-002
Saiz : M (singkat sedikit dibahagian hadapan & belakang berbanding dengan saiz L tapi masih lagi labuh menutupi dada)
Status : Ada
Harga : RM40Kod : TCJ-003
Saiz : L
Status : Ada
Harga : RM43Kod : TCJ-004
Saiz : M
Status : Ada
Harga : RM40Kod : TCJ-005
Saiz : L
Status : Ada
Harga : RM43Kod : TCJ-006
Saiz : L
Status : Ada
Harga : RM43Kod : TCJ-007
Saiz : L
Status : Ada
Harga : RM43


Untuk tempahan sila sms/whats app terus ke 012-3228651

Untuk pembelian 3 helai ke atas percuma kos pos.

Untuk menjadi ejen tudung, sila email/sms/whats app dengan segera. Penghantaran percuma sekitar Shah Alam & Lembah Klang.

Sila like fanpage https://www.facebook.com/PusatBorongTudung sekarang!

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^