Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 7 Februari 2009

here i comes..

At last, berjaya jugak diriku men"create"kan blog ini..guys, i'm such a newbie in this world so harap maaf di atas segala kekurangan yang ada..Ayu, pasni jangan lupa "link"kan blog aku ni..penat aku memujuk laki aku untok belikan aku Celcom broadband tu..hihihi..thanks yang..u rock!!even though i have to pay the bill every month..no need to worry coz it only cost me RM68/month..
Actually lama dah aku nak buat blog ni tapi tulah..nak harapkan internet kat office jer mana sempat..thanks to IT management (kak khaty, u've got credits for this!!) yang mem"block"kan line internet kat PC aku so now i have a very strong reason to request for this broad band or aka my "broke bank"..anyway, im really2 happy at this time..from now on I can googling, frenstering (betoi ka??), searching for almost everything!!
rite now, im studying for my becoming PTD's interview on 6th March 2009..guys, pray for me..this is my first time sitting for exam, taking PAC and interview, so im quite excited & nervous at the same time also..hopefully aderlah rezeki aku kali ni since i have failed in KPLI last year..i guess this is my last chance to work in government this year sebabnya i have to start from the beginning if i want to apply for that post again..xtahulah diri ni sanggup ker x nak mengharungi all those things again..sebab tulah kawan2..tolonglah berdoa pada member korang yang naif ni..
since this is my first post, i just wanna say..here i comes..

1 ulasan:

Norhayati berkata...

No komen! Kuikuikui

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^