Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 3 Jun 2009

Cerita Hari ini..

Actually hari ni & sepanjang minggu Zaila was
.
.
.

busy like a bee ok..
actually nak siapkan sume keje2 yang ada coz hubby janji nak bawa kami balik kampung halaman hari Rabu ni (esok)
tetibe hubby kensel & pospon ke hari Jumaat and me
.
.
.
.

ok!!!!
actually Zaila dah rindu sangat2 kat kampung halaman
Zaila asal dari
.
.
.
.

Bachok..only 7km to Pantai Irama
rindu dekat bunyi ombak menghempas pantai
rindu dekat nasi kerabu samas, loni seriya doh..huhuhuu
rindu dekat pasir pantai
.
.
.

owh, husband Zaila plak asal dari
.
.
.
.

rindu nak g Pengkalan Kubur
rindu kat pulut pagi Mokcik
rindu jugak nak g sini
.
.
.
.

aper lagik kalo x menghabiskan pitis lakiku ini
tapi mungkin x kot
Zaila xnak jadik isteri derhaka
isteri xdengar kate xper kan bang??
owh..really2 can't wait for this Friday
Akak KV,
xser ajak Zaila g umah ke;p

(pics taken from www.flickr.com, serious gambar kat sini lawa2)

6 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

bestkan kelantan, dpt shopping tudung n kain2 :) hehehheee...

KV berkata...

kecik tapak tangan halaman rumah ku di tadahkan. ;)

Zuhaini berkata...

wah.. sama-sama kelantan! bestnya.. :) senang.. sekali harung je balik kampung.. x yah gaduh2.. :)

bada berkata...

bestnye balik kelantan
kat sana byk makanan best2
selamat bercuti ek

Jane_Doe3328 berkata...

teringat colek perut. huhuhu

zailamohamad berkata...

CT - Memang best, heaven you..tapi xdok duit xbest gok..hihihi

KV - akak duduk mano??

Zuhaini - Memang senang tapi kampung kami dipisahkan dengan Sungai Kelantan so kalo raya agak jem juga;)

Bada - xsabar nak balik makan masakan mak & makanan2 lain..nasik kerabu mesti first dalam list

Jane - nati sy buat entry colek perut..my mum terrer buat nyicoh perot..gosh..meleleh air liuq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^