Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 1 Mac 2010

Mari Kelih Store 2010 Contest

Bismillahirrahmanirahim..
Sempena dengan penyertaan Mari Kelih Store di I Love Bazaar the RedRush by RylDesigns, Zaila dengan berbesar hati ingin menganjurkan "Mari Kelih Store 2010 Contest" bagi memeriahkan lagi penyertaan Mari Kelih Store di bazaar tersebut maklumlah first time katakan

Syarat2 penyertaan mudah sahaja;-
1. Anda perlulah copy & paste gambar di atas & diletakkan di entri anda / side banner anda.
2. Anda perlulah meletakkan tajuk sebagai "Mari Kelih Store Contest 2010" sebagai tajuk entri anda
3. Anda perlulah menjadi seorang follower kepada blog ini & Mari Kelih Store (kalau nak jadi fan of Mari Kelih Store di facebook lagi bagus)
4. Anda perlulah link kan entri anda ke entri ini (dengan meninggalkan komen & link entri)
5. Anda seterusnya harus menceritakan serba sedikit tentang Mari Kelih Store yang menyertai I Love Bazaar pada 27 & 28hb Februari 2010 di Subang Parade. Anda wajib menggunakan gambar2 di bawah sebagai bahan di entri anda. Panjang karangan terpulang, janji ada 2 gambar di bawah sudah memadai;)

Gambar 1 : Banner iklan I Love Bazaar

Gambar 2 : Lokasi Mari Kelih Store pada hari tersebut

Mudah bukan?? Kalau dah namanya contest, haruslah ada hadiah juga kan??

Hadiah-hadiah terdiri:
- 1 x RM70 baucer membeli belah di Mari Kelih Store
- 2 x RM50 baucer membeli belah di Mari Kelih Store
- 1 x RM30 baucer membeli belah di Mari Kelih Store

Menarik bukan??

Oleh itu, apa tunggu lagi..mulakan karangan anda & hantar kepada Zaila dengan segera;)

Tarikh Tutup penyertaan:
- 1 Mac 2010 (apa tunggu lagiiiiiii, kalau malas sangat nak karang ayat, copy paste gambar je letak dalam entri tu)

Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah (oleh tangan yang bertuah) so tiada unsur bias di sini;p

Terma & Syarat:
- Hadiah tidak boleh ditukar ke Ringgit Malaysia (RM)
- Hadiah akan dipilih sendiri oleh pemenang (barangan yang terdapat di Mari Kelih Store sahaja)
- Kos penghantaran & pembungkusan termasuk dalam hadiah
- Zaila tidak akan bertanggungjawab di atas kerosakan barangan yang berlaku semasa proses penghantaran (melalui pos berdaftar sahaja)
- Sebarang rayuan tidak akan dilayan kerana hadiah berdasarkan cabutan bertuah;)

~SELAMAT MENCUBA~

70 ulasan:

che'puan Idot berkata...

zaila, mak sokong zaila!
nanti mak serbu kedai zaila.
harap2 zaila ada tau!!!

N A N I E berkata...

Go go Zaila..murah rezeki uols :)

Tihara berkata...

sedap nama kedai ni..mari kelih.. :)

KV berkata...

kalu dekat akak gi doh tu.

zailamohamad berkata...

CPI, datang tau..kalo hang datang tak beli semua barang haku, habis ko mak ganyang;p

zailamohamad berkata...

Nanie, doa2kan;)

zailamohamad berkata...

Tihara, dok tahu nak letak namo gapo doh

zailamohamad berkata...

Kak KV, kuiz buleh jah join

Lady of Leisure berkata...

baru perasan ada contest zaila...
malam baru sempat datang jenguk lady bz ya ampun hari ni smp minggu depan...
huhuhuhu...

yatica berkata...

http://deyatica.blogspot.com/2010/01/mari-kelih-store-2010-contest.html

eynda berkata...

Nanti try buat :-)

zailamohamad berkata...

Yatica, thanks for joining & be the first one to submit your entry;)

zailamohamad berkata...

Lady, masih sempat lagi..tarikh tutup 1 Mac nanti;)

Tihara berkata...

zaila> saya dah follow..dah karang..kekok sikit nk bercontest ni..yg penting tujuan sampai pada matlamat nya :)

http://herba-tihara.blogspot.com/2010/01/mari-kelih-store-contest-2010.html

zailamohamad berkata...

Tihara, ok sangat2 doh tu..good luck ya;)

Asmahani berkata...

wah, bagus ni.. salam kenal!

honeylanz berkata...

count me in ;)

http://honeylanz-mydream.blogspot.com/2010/01/mari-kelih-store-contest-2010.html

N A N I E berkata...

http://very-berry-strawberry.blogspot.com/2010/01/mari-kelih-store-2010-contest.html

nak inteprem jugekk :)

zailamohamad berkata...

Asmahani, salam kenal..jomlah join contest ni;)

zailamohamad berkata...

Has, you r in!!!

zailamohamad berkata...

Nanie, thanks ya memeriahkan contest ni;)

ABH berkata...

babe, dah buat entry pasal contest nih dah...hehehee

http://beautifulabrahyn.blogspot.com/2010/01/mari-kelih-store.html

kak ina kl berkata...

salam zaila..insyallah minggu ni akak cuber buat yer..

zailamohamad berkata...

ABH, follow blog Mari Kelih ya

zailamohamad berkata...

Kak Ina, dialu2kan;)

CT NORAMIZA berkata...

bestnya ada contest plak, tp kan zaila, akak kurang sihat la dik, so mood nak bercontest x de, tp nnt akak bgtau kengkawans ye :)

fabulous.farah berkata...

http://maghfarah.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

baru wak~
huhuhu

zailamohamad berkata...

CT, copy paste kat blog je

zailamohamad berkata...

Farah, jangan lupa follow blog akak & mari kelih ya

c_da berkata...

ok...akak joint jugak...gd luck for me n u zaila....
http://cieda.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

kasih aienur berkata...

http://kasihaienur.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

zailamohamad berkata...

c_da, thanks!!

zailamohamad berkata...

kasih aienur, thanks

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

count me in.
here is my entry :)


http://elissmie.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

zai kulim berkata...

zai dah join...

http://zaikulim.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

CT NORAMIZA berkata...

zaila, akak dah buat kat blog akak :)

count me in!

zailamohamad berkata...

Eliss, thanks for joining!!

zailamohamad berkata...

Zai, salam kenal..good luck!!

inasepi berkata...

salam...

ina join ok..


http://inasepi.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

zailamohamad berkata...

kak Ct, ok thanks for joining in

zailamohamad berkata...

Ina, thanks!! already count you in

my-giveaway berkata...

Hi sis, Sha dah listkan your contest kat sini... good luck ya :)

inahasan berkata...

nak join..nak join..

http://inahasan.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

tq

segalanyer kuterima... berkata...

ok kinah join ok..

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

izan cute berkata...

izan joinnnnnnnnnnnn..


http://izancute.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

taufidris berkata...

bro join

http://taufidris.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

aina adnan berkata...

sy join..!

http://nurulainaadnan.blogspot.com/2010/02/marikelihstorecontest2010.html

eynda berkata...

zaila...check kat blog eynda ye ;-)

http://meandmylife1376.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

syakila berkata...

dah join..

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

ogy berkata...

joinnnnnnnn

http://ogy2112.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

juniza berkata...

teruja nak join


http://blogjuniza.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

ieyza berkata...

nak gie sesangat
tapi jauh laaa
join kat sini pun ok jerrr kan

http://ieyza83.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-akan-menyertai-i-love.html

nnt jemput jengah yerr...
macehhhh

LisaVsKhusairi berkata...

dh join..dah follow pn...tp banner just letak kt entry jer ekk...xperkn cz kt syarat letak sidebar/entry kn...
jom terjah my blog http://zailabinimdae.blogspot.com/2010/01/mari-kelih-store-2010-contest.html

nkniessa berkata...

nak join jugak....

http://sukadukaceritaku.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

semoga zaila mendapat sambutan yg hebat nnt....

oYa berkata...

ZALIA NAK JOIN GAK

http://oya-contest.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html


mekasih... i love bazaar mari kelih store hehehe

anin berkata...

saya nk join jugak yeee

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

sarah berkata...

sarah join..

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

Ibu Kimie & Balqis berkata...

hai..saya joint gak...

http://asmikimie.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

My love, I will come to you... berkata...

Salam

SujueZ(mY LOVE, I will come to you) join gak.
http://sujuez.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

tenkiu

Zana berkata...

Salam perkenalan Zaila, Zana nk join jugak, Silalah ye..

http://saat-saatini.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010-1-mac-10.html

zailamohamad berkata...

pada semua yang menyertai contest, sila check nama anda di list senarai peserta, kalau zaila tercicir sila inform ya;)

lina berkata...

udah join

http://mek-senyumsokmo.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

lina berkata...

udah join
http://mek-senyumsokmo.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

lina berkata...

udah join
http://mek-senyumsokmo.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

suria_reaL berkata...

surie join...

http://suriareal0911.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

suria_reaL berkata...

surie join

http://suriareal0911.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

nia berkata...

saya pun join juga

http://diraummiwalidcontestgiveaway.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-2010-contest.html

nEa FleriDa berkata...

salam:)

nil joint.. mntk2 menang.. amin:)

ni link

http://neaflerida.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

thanks ea:)

contest berkata...

http://usharapa.blogspot.com/2010/02/mari-kelih-store-contest-2010.html

ABH berkata...

zaila,
my 2nd attempt nih...http://beautifulabrahyn.blogspot.com/index.html#2373443135861426040

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^