Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 17 Jun 2009

Mari Beli Kain Untuk Raya

Salam semua..just nak inform stok kain ela baru dah sampai..silerlah terjah kat kedai Zaila..ader kain ela chiffon batik, kain ela chiffon bonia, kain ela corak batik & banyak pilihan lagi..Zaila juga ader lelong sepasang dua kain yang terpilih pada harga yang terendah di pasaran..Bagi mereka yang beli 2 atau lebih, kos penghantaran adalah percuma so aper tunggu lagi..inilah masanya untuk beli kain ela untuk raya..kalo lambat2, nanti tukang jahit tak terima tempahan pula..

Sekarang ni corak batik sangat famous kan??pastu kain plak semua lembut2 so xderlah panas masa pakai..dengar cerita bulan pose ngan raya tahun ni nanti fenomena El Nino nak melanda so eloklah pakai baju nipis2..xderlah berpeluh sangat kan (promote sket)..hihihi..aper2 pon bergantung pada individu yang nak memakainyer..Zaila cuma rekemenkan ajer;-)

Akhir kata, semoga kain2 ela yang ditawarkan di kedai Zaila menepati citarasa anda semua..Jangan malu jangan segan untuk bertanya ya;) Zaila akan cuba untuk tawarkan harga yang terendah dari pasaran so jangan ragu2, jangan tunggu2 lagi..hihihihi..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^