Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 3 Ogos 2009

Cuci Mata^_^

Best jugak kalo xkeje ya..seharian Zaila dok ngadap notebook ni..rasenya kalo notebook pon bole berkata2, mesti dia dah sound suh shut down dia sat pasal dia pon nak berehat jugak..tapi apekan daye..ko hanyalah machine yang harus mengikot kata tuannya..

Aper Zaila melalut ni..hermm..back on track..actually Zaila dok habiskan masa surf carik handbag yang berkenan di hati..owh..jangan ingat Zaila nak beli ya..just cuci2 mata jer bang, sile baca : bithday mama dah dekat ni;p Alangkah bagusnyer kalo raya tahun ni dapat bergaya ngan handbag baru..mesti lagi bermakna raya Zaila tahun ini ya^_^ Takder baju raya pon xpe..asalkan dapat bag idaman hati..

Actually Zaila lebih suka kepada bag yang besar2 contohnya tote sebab senang nak sumbat segala perkakas mak nenek yang seorang ibu mithali harus ada;- wet tissue, pull up pants ntok 2 orang ok, make-up bag nak tenyeh muka yang huduh ni, wallet, handset & paling worst botol susu anak2;)
So just google from the internet & mostly from blogshop yang ada kat alam maya..nak p butik..belom tentu dapat kecuali kalo ade geng;p so uols..just layan k..doakan moga raya tahun ni **bling**bling** buat Zaila^_^










8 ulasan:

honeylanz berkata...

sblm komen pasal bag!
cantik ahh new skin ni. menarik sgt
pasal bag lak..suka yg no. 2
serius zaila nk bubuh botol susu dlm bag cam gini???huuhuhu..has x sanggup..syg!!
;)

CT NORAMIZA berkata...

hehehe...umah barulah, baru boleh baca. err nak tanya ni, camna nak carik template yg cantek2 kalau nak tukar background cam zaila ni (soklan org buta it)

jane_doe3328 berkata...

coach kalau leather meme best! i just got mine bleecker denim...ringan giler!

sabrina pon cantik :)

yatica berkata...

setelah sesi cuci mata, adakah matamu bertambah terang skrg?;p

zailamohamad berkata...

Has, alasan bagi kat hubby macam tu r..tapi kalo dah dapat..sayang wooo nak pakai..

Kak CT, nanti Zaila tolong ajarkan (cet, macamlah pandai;p)

Jane, serious mak tgh angau ngan sabrina (lesbian sungguh;p)

Yati, sungguh terang benderang;-)

jane_doe3328 berkata...

Errr saya letak jer botol susu lam my designer bag. Tapi make sure botol itu dalam posisi yang betoi & ditutup rapat lah :)

Abrahyn berkata...

eh, my bag leah pon ada...weehhhuuu...

zailamohamad berkata...

Jane, betol tu..dah pakai handbag mahal kenalah hati2 ya

Abrahyn, ya..Zaila tahu..xnak jual ke leah you tu???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^