Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 6 Ogos 2009

Sedih

Saya adalah xsihat hari ni..Hubby janji nak balik amik waktu lunch hour nak bawak p klinik..tapi sampailah saat ini, bayang hubby pon xder..usahkan bayang..bayang sms dari dia pon xder..sungguh busy hubbyku sekarang ni sampaikan lupa yang separuh nyawa dia ni sedang sakit..

Sedihnya saya;(

Masa bercinta dulu, klao sakit macam ni..akan bertimba timba sms & call bertanyakan khabar..Kenapa bila dah kawin & ada anak, hubby membisu sahaja..Adakah saya terlalu mengada ngada?? Adakah saya sudah gemok seperti kata kak ti semasa saya ber ym dengan dia tadi???
Owh..sedihnya saya..

Bang, andainya abang baca entry ini, mama nak handbag baru ntok raya ni bole??? apekehe???

9 ulasan:

N A N I E berkata...

suka dengan ayat last tuu..nak henbeg baru hihi

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

alahai siannyer ... sabar yer .. hubby busy bangat ler tue zai .. esok mc jer ler if tak sihat lg ;-)

zailamohamad berkata...

Hi Nanie, terpakser buat macam tu..huhuhuhu..kalo x, xdapat handbag baru;p

Kak Diana, huhuhuhuhu..sedey niiiiiiiii....

Cik Amy Sensei berkata...

haha...ape kes daa nak hand bag pulok doh...keh keh

zailamohamad berkata...

Cik Amy, seb baik mu comment kat sini..kalu tak, terpisah kita..

Cik Amy Sensei berkata...

haha..tu la mu..lenkali tulis kat derii..baru tak ilang maaa...kehkehkeh..

:: vErde+hAzizi :: berkata...

hehehehee...bgus tactic nk handbag bru u...nk try jugk boleyyyy

zailamohamad berkata...

ok, aku tilis nati

Hey Verde...siler..siler..Zaila tengah merajuk ngan hubby ni..

yatica berkata...

kah kah kah.. Aku kata gemok ker? npok sgguh kejam ayatku..tp aku x kata gemok kan? AKu kata t___t.. iaitu sama maksud dgn gemok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^