Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 23 Ogos 2009

Tempahan Biskut Raya Lagi;-)

Salam semua..ni adalah second entry yang Zaila mentioned tadi..tapi yang ni biskut raya Zaila amik dari kawan Zaila yang lain..Serious semua yang Zaila pilih ni sedap..Home Made gitu..susah nak carik kat pasaraya tempatan..pasai tu nama biskut ni pelik2 so janganlah tanya Zaila mana dapat nama ni semua..hihihihi..Macam biaselah, sape yang teringin ntok merasa boleh contact Zaila..letak jer komen kat shoutbox kat sebelah kanan blog Zaila ni..xpon email/sms Zaila (sile gali kat entry first ntok dapatkan no handset Zaila)..

Biskut Lincoln -- RM27 (sebalang)
Description : Cornflakes yang disaluti dengan nuts, choc. chips, putih telur & vanilla flavoured
seriously crispy & not so so sweet
just nice
pssttt: ramai budak office order yang ni;p

nilah balang yang dah siap diisi

Biskut Almond Ball -- RM30 (sebalang kecil)
Description : Bebola Cornflakes yang berintikan kacang almond & diselaputi hancuran cornflakes
yang nipon crispy juga
Zaila order yang ni pasal suka rasanya yang krup krap krup krap (no word can best describe it)

Balang agak kecil sedikit jika dibandingkan ngan Lincoln, tapi taste dia..marvellous!!
worth to buy;)

Biskut Naeman Marcus -- RM27 (sebalang)
Description : Mixture of oats & choc. chips..taste ade rase macam milo sket

Biskut Sarang Semut -- RM20 (sebalang)
Description : rasanya yang sedap, ditaburi dengan choc. rice

Biskut Oatmeal Raisin -- RM27 (sebalang)
Description : Oat yang dicampur dengan raisin & choc chips
very crunchy

Biskut Chocolate Stick -- RM25 (sebalang)
Description : butter stick yang disaluti chocolate & juga serbuk kelapa
best sangat

Pendek kate semuanya best..Zaila tadi memang ralit bila kunyah biskut2 ni..Pada sape2 yang berminat nak rasa atau nak tempah terus (serious, tengok gambar pon dah tahu sedap), sila place your order sebelum puasa nanti..pasai yang ni kan jenis home made so nak kena pastikan stok adalah mencukupi so jangan fikir lama2..Order je..hahahahahah;-)

Setiap order, haruslah diikuti dengan 20% dari harga total pembelian serious buyer only sebagai bayaran deposit (kalau xjadi, duit dikembalikan..tapi kalu barang dah ready xleh cancel order)..
Free delivery kat Klang Valley hurrey;)

Berminat??? Hubungi Zaila ya;p

15 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

ee byknya biskut raya, ni mkn pra raya ke dik

zailamohamad berkata...

Kak CT, boleh jer..hahahahhahahaha;-)

Mrs LVoe berkata...

sarang semut my fav ;-)

zailamohamad berkata...

aper lagi sha..orderlah ngan Zaila;-)

KV berkata...

sakan oh bisnes!

zailamohamad berkata...

Kak KV, biaser r..nak carik duit raya lebih..hihihihi

Mrs LVoe berkata...

zaila darling, cuba buat comment nie pop up window.. senang sket sha nk comment stiap post. heheh..

zailamohamad berkata...

Sha dearie, done;-) haaaaaaa..komen jangan xkomen;p

Real Woman berkata...

terujanya tgk biskut sarang semut tu!! susah nak carik sekarang ni tau biskut tu!

Mummy ranger berkata...

zaila,

hi....salam singgah..
wah dah ade sample kuih raye...my peberet sarang semut pun ade gaks. besh nih.

zailamohamad berkata...

Real Woman, aper lagi..silerlah order**ngeee**

Mummy ranger, salam singgah;-)
ya semuanya besh besh;-)

:: vErde+hAzizi :: berkata...

salam...hey babe...

Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

zailamohamad berkata...

Thanks Verde..Same to you..Moga kita semua dirahmati ALLAH;-)

Abrahyn berkata...

wah....kencang tu bisnesss....rajin zaila buat biskut ek...selamat berpuasa ye...:D

zailamohamad berkata...

Ahrahyn, Zaila tolong promote bis kawan2 jer..mak tak pandai buat biskut raya nyah;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^