Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 4 Oktober 2009

Jenguk Bakal Menantu

Sila abaikan tajuk entry sebelum ini
actually this is the real one
yang kat bawah tu hanyalah proposal draft semata2
well minggu ni adalah minggu merisik jenguk bakal menantu
hari Jumaat yang lepas
Zaila & the geng p terjah rumah colleagues kami yang baru sebulan melahirkan anak
introducing
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ZARA MARISSA BINTI ZUBAIRI
(calon menantu mak yang pertama;)

baby yang suka tido, buatlah bising macamana pun..lentok aja;)

sorry baby, mama takder susu;p

Herna, seb baik bukan anak ko..but somehow i love this pic because nampak so keibuan gitu;)

hari sabtu pula
kami ke Keramat jenguk bakal menantu no.2
sempena akikah HANI ADRIANA
fyi, mama Adriana ni peminat fanatik Amy Mastura
pasai tu nama anak dia sama ngan nama anak penyanyi tersohor ittew
Ayuuuuuuuu...
JANGAN MARE YA;)

gambar sebelum comot;p

inilah pelapis bakal peminat Amy Mastura juga;)

baby yang aktif, suka tegur orang..sure keypoh macam mama dia ni;p

ayu, nape ko slim je ah??

petang tu, blogger tersohor Mummy Iman & Mia juga datang..maklumlah kami sekereta dulu;p
(abaikan tangan mak yang nampak c#c*t tu)

masing2 dah bertambah gemok beranak pinak dah

yang ni pon calon menantu juga, tapi tak berani nak masuk minang pasal takut kn sediakan sepuluh dulang bag LV..ampun nad, jangan mare ya;p

P/s : sesekali seronok jumpa kawan2 lama..boleh tengok generasi penapis pelapis diri sendiri;)

15 ulasan:

Zuhaini berkata...

oh.. comelnya zara....

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

oh zai nie kwn nad ..nad nie best peramah .. kita kenal nad thru forum .. prnh jumpa 2-3 kali dan selalu ym sesama ;-)

syahadah berkata...

GEMUKS..biasala ek.bila beranak ni perut n buntot naik dulu..jeles dgn org slim!1wah dah ada menantu. bestnyaa.

jane_doe3328 berkata...

cuma nak cakap, toto kaler biru tuh sama ngan saya punya :P haha, itu lak yg dinampak

p/s: mana resepi nasi berlauk?

KV berkata...

patut ah semalam ada tajuk jer. Hehe

yatica berkata...

haku jeless!!!

yatica berkata...

eh..naurah x termasuk bakal menantu ker? ehehe

Opie berkata...

amboi zaila..siap dah ade calon menantu lagik..ekekek..advance betul

zailamohamad berkata...

Zu, memang comel;)

Kak Diana, a'a..kami satu course dulu masa kat UPM, slalu tumpang keta dia;)

Syahadah, tulah pasal..tang tu cepat je naik..nak kasik kecik balik sikit punya susah..hihihihi..calon je tu..kot2 mak pak diorang xberkenan ngan anak zaila ke..hihihihi

zailamohamad berkata...

Jane, hok tu plok hok dio napoknyer;p
alamak resepi gulai ayam..lupa daaaa..tak hello lagi ko sifu;p

KV, hihihihi..sapo ntah hok publish draft tu..ni mesti budok2 purah ni

Yati, naurah dale list doh;0 takut mu jah tokser ko Haziq;)

Opie, hihihihi..chop awal2

NadiahKhair berkata...

hoh. bukan 10 dulang jer..mak die pun ndak juga. hahhaha.
huhuh..bilerlah kite nak slim nihhhh???

hi D!! kiteorg satu geng masa kat UPM dulu. skrg dah duduk jauh, susah nak jumpe.

Nurhayati berkata...

comelnyaaa... pipi tembam rambut lebat.. =)

zailamohamad berkata...

Nad, kan aku dah cakap..sure ko yang nak handbag tu..hahahaha
a'ah, bilerlah nak slim macam tiang lampu ni??

Yati, comel..zaila pon comel juga..ahaksss..

AYUKIRANA berkata...

hehe, lawak aa entry ko nih..aku nmpkje slim, tp yg pastinya, TERSELINDUNG, hehe..tu aa syok gle dpt jmpa geng se'belaja' ;p...tp 3 org missing, yatica, yak-yek-wa & papin, hehe..

tp yg klakanye time kt umh aku tuh,husband memasing sibok ajak balik, kita2 dok nak borak2 lagi..smpi ke suboh esok pn xabih, haha!

zailamohamad berkata...

Ayu, aku rasa kita kena wat gathering just for kita2 jer..sesekali tinggalkan anak ngan husben then kita kuar outing sesame..sure best..hahahahaha..biar diorang rasa macamana jaga anak sorang2;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^