Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 23 Oktober 2009

Manusia Ke Binatang Ni??

Nak menitis airmata Zaila bila tengok 999 semalam..Tambah2 bila baca paper..Kejamnya!!! Seorang kanak-kanak yang berumur 3 tahun diperlakukan sebegitu..Apalah dosanya sehinggakan didera sedemikian rupa??

Al-fatihah kepada arwah adik Aaliyah Aiman Hussin Abdullah yang telah pergi mengadap ilahi pada 12 Oktober 2009 kerana dipercayai telah didera, dirogol & diliwat oleh seorang binatang!! Silap, Zaila rasa lebih teruk dari binatang..lagikan binatang pon tahu sayangkan anak-anak mereka..

Moga manusia yang lebih teruk dari binatang ini mendapat hukuman yang sepatutnya..

P/s: Apa nak jadi dengan dunia sekarang ni??

7 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

sebak betul tengok muka arwah baby tu...mcmana lah ada org sanggup buat dia smp mcm ni sekali...
mcm mana lah dia rasa kan, tak dapat bayangkan betapa terseksanya baby ni masa kene dera..
:'(

syahadah berkata...

syaitan bertopengkan manusia..gelaran paling sesuai lebih hine sehina-hinanya..perempuan melayu tu pulak..paling teruk ..ibu yg tiada perasaan!!!

N A N I E berkata...

speechless masa tgk news malam tuh..
tergamak ade orang buat camtuh..
mak die plak accuse maid sebab nak selindung her bf..huh..semoga dapat balasan setimpal..memang patut bapak pompuan tuh dah tak ngaku die anak..

zailamohamad berkata...

Lady, betol..Zaila nangis bila tengok wajah arwah..sebaya ngan anak Zaila yang sulung..Haziq pon tak tahu apa lagi..Zaila nak cubit anak2 pon tak berani pasal takut diorang sakit..huhuhuhu...

zailamohamad berkata...

Syahadah & Nanie, betol tu..mak arwah pon sepatutnya dihukum juga..bodoh!!! takder otak pasal sanggup tinggalkan anak darah daging sendiri ngan orang yang tak dikenali asal usul..

isz_3707 berkata...

babe, i reserve my comment sbb klau i mula komen mau 3 pages x abis maki ni. I geram nak mati ngan mak budak tu yg sengal ok. Si kuali tu pun ngn budak kecik pun jadi. Babun betul. Baik i stop sebelum i maki panjang lebar adoiii sakitnya jiwa

zailamohamad berkata...

isz_3707, takper..takper..me faham..me pon nak sumpah seranah banyak2 kat sini juga tapi tahankan diri cause tak guna juga kita marah kat mak dia yang bangang tu sebab arwah sudah tiada dah..tapi serious sakit hati ngan binatang2 tu!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^