Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 18 Januari 2010

Quick Updates

Currently yours truly is busy with her "store" right now. Maybe all of you should cuci mata with my new "store" perhaps;-)





just wait for my updates with lots of new stuff to be offer at a great price^____^
Till then, happy working & happy birthday to my husband!! He hit his 3 series today!!

9 ulasan:

honeylanz berkata...

wah... tak sabar nak tunggu ;)

zarin berkata...

bagus bagus

eynda berkata...

Ada butik ke...tak tau pun... :-)

jane_doe3328 berkata...

wah, bukok kedai doh ko??

KV berkata...

mana butik zaila ni?

CT NORAMIZA berkata...

dik, dah advancelah, siap ada kedai sendiri, bestnya. nnt blh la shopping :)

yatie chomeyl berkata...

kat mano kedai ni zaila? nti klu kelik msia, leh la ore singgoh jengukl

Lady of Leisure berkata...

amboi soping mana ni zaila...
hehe..

zailamohamad berkata...

Kawan semua, actually butik tu kepunyaan abang Zaila, hihihihi..saje nak promote, Zaila punya online sahaja..hikhikhik..tapi kalau kawan2 nak beli kain ela pada harga murah, bolehlah cari Zaila ya^___^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^