Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 8 Februari 2010

Kenangan Terindah




Ya, dolu-dolu mak ada satu je tudung warna merah ittew, sesuai dipadankan dengan mana-mana kaler pakaian..haahahaaa

12 ulasan:

KV berkata...

tudung kegemaran eh?

zarin berkata...

best kan masa belajar ;)

Tihara berkata...

gamba masa study ke mak? :)

mohdandmeriam berkata...

salam zaila,memang seronok lihat gambar2 lama ni. memanglah masa tu mana sangat pandai melaram kan. hari ni nampaknya lain dah makin ayu dan sweet sebab dah pandai melaram kan.

fabulous.farah berkata...

ni masa bile?

maintain mude u~

zailamohamad berkata...

KV, dulu xdok pitis nok beli tudung, ngeh ngeh ngeh

zailamohamad berkata...

Zarin, memang best!! miss that moment

zailamohamad berkata...

Tihara, a'a..masa mak study kat Dungun, matrikulasi KPM

zailamohamad berkata...

Uncle Mohamad & untie Meriam, haahaaahaa loni ada duit ntok beli barang make up dah!!

zailamohamad berkata...

Farah, maso tahun 2000, masa tu ai umur sweet 18 youuuuuuu

che'puan Idot berkata...

senyuman kau maintain smaa lah zaila.
itu ye modal ngorat?
heheheheh

zailamohamad berkata...

CPI, haahaahaaa..ada gaya iklan colgate kah??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^