Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 28 Disember 2010

Jualan Akhir Tahun Fella Design di Carrefour Bukit Rimau

Actually dah lama sale ni ada di Carrefour Bukit Rimau, tapi hari ni baru teringat nak upload kat blog Zaila ni. Pada mereka yang tengah 'kaya' hujung-hujung tahun macam ni, bolehlah ke Carefour Bukit Rimau cuci-cuci mata. Zaila hanya boleh tengok sahaja memandangkan bulan ni ada banyak perkara yang perlu dibereskan. Tapi Alhamdulillah, semua yang berlaku kena pada masa yang tepat. Semoga kami suami isteri tabah dalam menghadapi dugaan yang akan mendatang & bersyukur di atas semua rezeki yang ALLAH kurniakan;-)

Buat semua, silalah jamu mata dengan hasil tangkapan dari handset Zaila yang 5.0Mpix je ni..Itupon tipu kat apek situ cakap nak tangkap gambar pasai nak tunjuk kat laki;D



















Ada banyak pilihan lagi, cuma tak larat nak ambil semua gambar..Ikotkan hati, nak je rembat yang 3 seater tu tapi bila difikir-fikir, rumah Zaila ni sesuai sofa jenis leather sebab memandangkan anak-anak kami yang tersangat-sangatlah aktif tu. Kalau nak tunggu beli sofa kulit, pendek kata....*malas nak cerita*

Klah, pada yang berada di sekitar kawasan Bukit Rimau & Kota Kemuning, bolehlah jamu mata di Fella Design Sale ni..Kalau tak silap sale berakhir 27hb Januari 2011 nanti..sempat lagi nak bertahun baru dengan sofa baru;D





6 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

zaila;


mmg best cuci2 mata nih ;)..tp harganya aduhai....pening gak rasanya!!

linahilmin berkata...

dah p.. ada yg berkenan, duit je takde! huhuhuuuuuu....

yantz-yeem berkata...

sales pon tpi still x mmapu camno???

Joy berkata...

ai suka armchair!

maya amir berkata...

perghh rambang mata tgk..sume cantekk:)

N A N I E berkata...

canteknyer sofa yang kaler putih itew..nampak suciiii dan bersih sangat.. :)

*teringin nak pakai sofa putih..tapi saya sangat pemalas orangnya..:)*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^