Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 24 November 2011

Tudung Lycra Cantik Sudah Pasti Murah

UPDATED : Alhamdulillah semua tudung lycra ropol habis dijual..Aku ambil 10 helai & semua dah habis..Insya Allah, aku akan ambil stok baru next week so pada sesiapa yang berminat, bolehlah tinggalkan komen warna yang dikehendaki sebab senang nanti aku nak re stock mengikut permintaan!!

iklan sebentar, dibawakan khas dari Mari Kelih Store~your one stop muslimah store!! cewah..ok tak tagline aku?? Hahaha..oklah, ni nak habaq aku nak aktif balik dah niaga so sudi-sudikanlah support aku ya;)

 Kali ni stok tudung terbaru, tudung lycra ropol..Material tudung adalah lycra tapi awning tu dari kain jersey, sangat selesa & yang penting cantik & menutup bahagian dada..Saiz adalah M, bagi aku tak labuh sangat tak singkat sangat..sedang-sedang sajaaaaa;)

Harga : RM28 (termasuk kos pos dah ni)
untuk harga borong, sila emailkan pertanyaan pada zailamohamad@yahoo.com (min pembelian 6 helai sahaja)


kod : TLR-01 (coklat)
kuantiti : 1 ~ SOLD




Kod : TLR-02 (purple)
Kuantiti : 1 ~ SOLD




Kod : TLR-03 (hitam)
kuantiti : 2 ~ SOLD



kod : TLR-04 (pink)
kuantiti : 2 ~  SOLD 



kod : TLR-05 (pink cair)
kuantiti : 1 ~ SOLD




kod : TLR-06 (hijau)
kuantiti : 1 ~ SOLD




kod : TLR-07 (merah)
kuantiti : 1 ~ SOLD



Kod : TLR-08 (coklat cair)
kuantiti : 1 ~ SOLD



Stok dalam tangan aku ada 10 helai sahaja so siapa cepat dia yang dapat..berminat bolehlah email aku di zailamohamad@yahoo.com atau sms je ke 0123228651..Aku pon dah rembat satu..memang berbaloi!!

Aku sekarang ingin mencari ejen jualan tudung-tudung aku so pada sesiapa yang berminat, bolehlah email aku untuk tanya dengan lebih lanjut..Nanti aku bagitahu secara detail lagi..till then, happy shopping!!

2 ulasan:

CeqGu berkata...

bizneswoman yg berjaya nih :)

zailamohamad berkata...

CeqGu,

meh join jual tudung aku nak?? meh meh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^