Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 10 November 2011

Wangian Kesukaan....

 Errrrr..wangian si dia en suami yang punya tapi kesukaan aku juga..En suami ni rasanya dalam setahun dah tukar parfume sampai 3 kali dah..uhuk uhuk uhuk..Aku pula masih setia dengan yang satu si Miracle by Lancome tu..Dah nak buat cemana, en suami bilang selagi tak habis parfume tu dia tak nak beli yang baru..aloloooloooooo..sedih -_____-


Gucci Guilty by Gucci..


masih baru lagi ni..aku yang rasmikan dulu..memang best bau dia..agaknya kalau yang pompuan punya mesti lagi best kan?? Siapa ada Gucci Guilty sila bagitahu angkat keyboard!!



biasalah, en suami akan beli di dalam KLIA masa balik dari Uzbekistan haritu..Dapat juga sampel-sampel pewangi yang kecil-kecil tu..Herm, balik Labuan nan ti bolehlah belikan mama Gucci Guilty yaaaa...*kenyit-kenyit mata*

8 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

me pulak hubby yang selalu beli utk me. tak kisah laa janji free.keh keh keh

yatie chomeyl berkata...

sekak2 tuo ni ore berehi hok body shop pulok sbb bau dio lembut. lgpon hubby x suko ore sembur wangi2 sgt, tkut org lain tergoda...sbb tu lmbt habis bekali perfume tu hehe

Tihara berkata...

best ye perfume :)

aiman fanboy k-pop berkata...

perfume best!haaha..kalau bole nak makan...^^

Sofya berkata...

setakat hari ni saya masih setia dgn wangian Miss Lomani.. Hubby plak suka tukar2 perfume tapi yg saya suka dia pakai Blue jeans la..

zailamohamad berkata...

elissmie, bertuah youuuu..husben zaila nak kena bg hint2 baru dia beli..hakhakhak

yatie, yolah kan..sebab tulah parfume ambo xhabis2 sebab paka dale bilik jah..husben plop nanak kali tubek sembur seluruh badan..hahahaa

Tihara, parfume memang best kalau jenis yang bau lembut, kalau jenis strong sangat tak tahan juga

aiman, waah ko jangan..makan parfume sakit perut karang:P

Sofya, blue jeans?? harusku cuba bau tu sampaikan sofya tetap setia pada yang satu tu:P

ZianaRazali berkata...

bestnya perfume banyak..yna paling suka anna sui flight of fancy..owh rasa nak makan bau dia..hehe

zailamohamad berkata...

ZianaRazali, banyak pon bukan akak yang punya..hukhukhuk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^