Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 10 November 2011

Mothercare Year End Sale 2011

Sapa-sapa yang nak shopping baju anak-anak, bolehlah terjah ke Mothercare sekarang ni..Ada YES katanya!! Bermula dari 4/11 ~ 26/12/2011..Lama jugak tuuuu..

source form here


Aku suka jugak masuk sini, the nearest ngan rumah aku adalah di Subang Parade..Dulu selalu juga ke sana sebab aku kan meniaga kat flea market kat situ, tapi sekarang ni..malas ya ampon nak buat biz balik..huhuhuhu

Seingat aku dulu kat Subang Parade tu tak best, tempat kecik & takde tempat shopping menarik..tapi sekarang ni jauh bezanya..Aaahh, tetiba teringin nak ke sana..jom!!

2 ulasan:

ZianaRazali berkata...

selamat belum ada anak..ekkeke

zailamohamad berkata...

hahahaa..kalo ada anak gak, maksudnya pokailah:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^