Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 14 Mei 2012

Bunga-Bunga Kundasang

Assalamu'alaikum,

Salam Monday blues..layankan aje gambar-gambar bunga di bawah ni..semoga hati pon akan berbunga-bunga sama:)
bunga chenta hati mama sudah mahu jadi abang..eh!


4 ulasan:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

sejuk jer mata aku memandang ... ;-)

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Cantik bunga2 tu...

littlehumblelynn berkata...

Preggy ker?

zailamohamad berkata...

Diana,

memang sejuk pon kat sana..owh! i miss Kundasang sudaaaah:(

Izni,

cantik sungguh ciptaan Allah!

Lynn,

hahaha..pandai ko teka ya:P

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^