Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 18 April 2013

Pinggan Mangkuk Ala Hotel Untuk Dijual


Assalamualaikum,

One of my friend nak let go set pinggan mangkuk macam gambar di atas sebab dia jarang guna pinggan-pinggan ala hotel ni so daripada memenuhkan kabinet, baik let go pada mereka yang berminat.

Harga adalah sangat berpatutan. Boleh terus PM aku kalau berminat.

Semua di atas merangkumi :
- 6 pinggan makan (besar)
- 6 pinggan makan sederhana
- 6 piring kuih
- 6 mangkuk bubur
- 3 mangkuk sos
- 4 mangkuk lauk segitiga
- 6 mangkuk melamine
- 1 pinggan bujur
- 2 mangkuk lauk (tiada dalam gambar)
- 1 mangkuk Winnie the Pooh

Material : porcelain

Penghantaran COD sekitar Lembah Klang. Pada yang luar Lembah Klang kita boleh aturkan postage tapi kena rujuk pejabat pos harga postage berapa. Pada yang berminat, sila PM aku..Harga semua tu adalah RM120 sahaja..diulangi..RM120 SAHAJA

ALREADY SOLD!! TQ


1 ulasan:

Hada Masayu berkata...

alahai rugi...huhu

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^