Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 29 Januari 2014

Tahniah Zamir Juara Masterchef All Star


Siapa yang ikuti rancangan Masterchef Allstar ni mesti kenal dengan Zamir kan? Chef yang kecil molek nampak macam pemalu tetapi kalau buat kerja boleh tahan juga hebatnya!

Tahniah buat chef Zamir yang berjaya mengalahkan Celina dalam pertandingan akhir Masterchef Allstar. Malam tadi tak sempat nak tengok sebab en suami tengok bola. Tapi tidak mengapa kerana boleh ikuti keputusannya di dalam laman facebook. Mudah bukan?

Satu-satunya rancangan yang aku tengok di TV adalah Masterchef, kalau drama-drama Korea ke, Indon ke, Filipina ke, memang kirim salamlah. Bukan tak minat tapi tak ada masa untuk menunggu depan TV mahupun untuk menmuat turun dalam komputer. Ahkak sibuk weh!

Oklah, itu sahaja:) Sukanya bila chef Zamir yang menang, maklumlah dia kan comelllllll :))

Bye!

1 ulasan:

Tihara berkata...

dia memang ada style kan :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^