Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 30 Januari 2018

Slot Iklan : Tempah Kuih Cara Berlauk Sekitar Shah Alam, Bukit Jelutong

 
 
Assalamualaikum,
 
 
Sebenarnya dah lama aku janji untuk bagi review tentang kuih cara berlauk daging yang kawan facebook aku buat ni. Tahun lepas, waktu buat makan-makan sempena raya puasa aku ada tempah dengan dia, sampai sudah lupa nak review.
 
Alhamdulillah, sedap dan sangat direkemenkan bagi penggemar kuih tradisional ni. Aku memang suka kuih ni tapi sejenis pemalas dan takde alat untuk buat (alasa lapok) tapi jujurnya aku memang tak reti kalau bab-bab buat kuih. Baiklah beli aje kalau nak makan sangat kan. Jadi, bagi mereka yang sedang mencari penjual kuih cara berlauk inti daging ni. Mekla rekemenkan @saycheesebyeryn atau terus Whats App Puan Eryn 011-28399406 (facebook : Eryn Nabil). Area yang kawan aku "cover" adalah sekitar Kuala Lumpur, Bukit Jelutong dan Shah Alam. Jangan risau, sekarang ni penghantaran melalui Uber ;)
 
 
Antara feedback pelanggan lain :
 
 "Tq @saycheesebyeryn sbb tolong kita fullfill hasrat ibu mengandung 💃🏻penuh dgn daging!! Kalau chuols order confirm x menyesal tau..! Seriously MEMANG SEDAP👍🏻 "

Selebihnya uols boleh intai akaun Instagram atau facebook Puan Eryn ya. Tak rugi tempah sebab sekarang memang susah nak cari orang muda yang pandai buat kuih tradisional begini kan.


Yang gambar di atas ni pula hak kawan aku buatkan untuk aku. Agaknya mak buyong memang ramai yang suka mengidam kuih cara berlauk inti daging kan? Terima kasih kawan (you know who you are), memang tak pernah mengecewakan. Hangit kat bawah sikit-sikit takpe, yang penting intinya wallah, serious rasa nak makan lagi. Ha ha ha

Oklah, sesiapa yang mahu iklankan produk mereka di blog aku boleh emailkan sebarang pertanyaan ke zailamohamad@gmail.com atau Whats App ke 012-9706828. Blog ini trafiknya setiap hari antara 500 vistor tapi selalunya memang TOP dalam carian di google. Setiap iklan adalah kekal di dalam blog melainkan empunya iklan yang minta dihapuskan (delete) entri tersebut. Jadi, jom pasak iklan di dalam blog ini ya.

Terima kasih. Bye!

.


Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^