Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 6 Mei 2009

Phuket Day 2

Second day of the trip quite boring..ingatkan dapat mandi laut..rupe2nyer satu hari naik bot keliling pulau jer..erm..malas nak tulis panjang2..tengok gambar je ye;)

depan monumen James Bond island

Muka tuan tanah harus ada;0

Pergi ke perkampungan muslim..

Semua ada kat sini; masjid, sekolah, restoran, hospital & semuanya atas air

Salah satu kedai souvenier kat sane

Pulau bentuk ape ntah!!

Pulau lagi

James Bond Island

Harus bergambar;)

Sini pon ada lagi jualan

Naik gila pilih barangan ini semua

Tuan tanah lagi;)

Jeti

Dinamakan James Bond Island sebab James Bond buat penggambaran kat sini

Cantik

Aktiviti berkayak

Kalo nak berkayak kena bayar TB800 (RM80)

That's all..xder ape yang menarik pon..ramai haritu balik dalam keadaan mabuk walaupon diorang xpregnant..pengalaman yang manis sebab aku xmabuk, dapat raser air laut yang masin, muka berpasir2, tambah gelap tahap kegelapan muka aku ni & paling manis bila bas yang kami naiki rosak masa on da way balik hotel..huhuhuhuhu..

2 ulasan:

:: vErde+hAzizi :: berkata...

owh i didnt get the chance to go here...takpe next time nak pegi la ;)

zailamohamad berkata...

Verde, memang best g Phuket kan?? Hopefully i can visit Phuket again with my kids lak;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^