Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 10 Mac 2010

Pemenang Grand Prize MKS Contest 2010

Pasti ramai yang tertunggu-tunggu hadiah utama contest hari tu kan?? Ke semua dah lupa yang masih ada lagi hadiah yang tertinggal??
Maafkan Zaila ya buat anda semua ternanti-nanti..Dengan ini Zaila umumkan bahawa pemenang utama MKS Contest 2010 adalah 1 x RM70 baucer barangan di MKS jatuh kepada:-
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

no. 9 : zaikulim

Tahniah ZaiKulim!!!
cepat claim hadiah di MKS ya!!
pada yang tidak menang, jangan risau
Insya ALLAH kalau ada rezeki lebih Zaila akan buat lagi contest
di masa akan datang so teruskan membaca blog Zaila & berikan sokongan padu kepada Mari Kelih Store


12 ulasan:

nEa FleriDa berkata...

tahniah:) seronoknya dye..

eynda berkata...

Tahniah...salah sorang peserta you've got style contest ni :-)

Lady of Leisure berkata...

tahniah kpd pemenang... lama tak jenguk zaila.. how r u?
:)

zai kulim berkata...

yahoo..zai menang... nanti zai email add ok...

mohdandmeriam berkata...

salam zaila, wow pemenangnya zai juga tapi zai kulim..tahniah buat zai kolim..

sumijelly berkata...

la..sumi x der rezeki la..hehehe
x per..cuba lagi ..hahaha

Sumijelly.com

zailamohamad berkata...

Nea, mestilah seronok kan sebab dah menang tempat pertama..tapi pada yg xmenang, jangan risau sebab insya Allah, Zaila akan buat contest lagi cuma masanya belum tahu bila;)

zailamohamad berkata...

Eynda, ye ke?? mesti dia suka join contest kan;)

zailamohamad berkata...

Lady, thanks cause still ingat kat Zaila;)

zailamohamad berkata...

Zai Kulim, tahniah sekali lagi!!!

zailamohamad berkata...

Untie, hahahaaa alangkah best kalau saya juga bertuah macam zaikulim tu

zailamohamad berkata...

Sumi, takpe next time join lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^