Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 30 Julai 2010

Jumpa Mari Kelih di Subang Parade Esok

Salam semua, sorry sebab lately ni sangat jarang untuk update blog. Nipon just a quick update from me. Esok, jangan lupa singgah ke Subang Parade untuk berjumpa dengan Zaila. Insya ALLAH i will be there in front of Celebrity Fitness with my biz partner joining the ilove Bazaar. Kalau mahu cari tudung raya, singgahlah ke booth Zaila ya..

I guess that's all from me..jumpa esok ya!!

1 ulasan:

~masalifah~ berkata...

patut la ilang dari forum wanita antarabangsa. sebuk berbisnes rupanya. Gudlak! Sori la, tokde nok gi jenguk MKS di Subang Parade. Ai kat oversea ni..ahaks :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^