Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 30 Mei 2009

Aktiviti Hari Minggu

Salam semua..how was ur weekend so far?? mine, of cozlah always great..everyday is fabulous day for me now..yap, i always think tru da positive side..xnak sedih2..just wanna live life to the fullest (erm, betoi x phrase ni??)

Alhamdulillah, today gonna be one day in my life's history..Insya ALLAH i will remember it selagi hayat dikandung badan;-) thanks for my hubby who are always support me in no matter what i am doing..NO, he's not buying me a new camera yet but he have already put some investment for me..investment in term of what?? biarlah rahsia but what i can tell u here is i'm really2 owe him something which i can't pay with my monthly salary or even with my collections of gold jewellery...selingan sat;- yes, i'm a bit old fashion Kelantanese woman who really love EMAS Kelantan rather than EMAS putih..u can say whatever u wanna said, but i guess EMAS Kelantan is the best;-) orang tue2 suke pasai bila kesuntukan wang, boleh p pajak gadai;p
From now on, i must work hard so that i will not let him down..yah..termotivated jap..ngeh ngeh ngeh..Once again, thanks yang..

Well, back on track again..jangan bosan membaca nukilan hati Zaila ya..take it as an advertisement like u always have while u r watching ur fav TV show..hihihihi..

ok, hari ni Zaila tada buat ape2, cume tengahari tadi ader p umah BIL yang kat Puchong pasal nak bagi stok I*TRA kat adik ipar yang datang dr Gua Musang..actually hubby ader ramai adik beradik so kalau nak cerita satu2..mahu sampai pagi esok pon xhabis;p but most important, they all really2 is the best spouse's siblings that i have ever met;-) pujimemuji sat no..
Dalam pada tu..ader snap gambars sket..so layan ya..xder ape yang menarik pon..huhuhuhu..xpergi pon Poney Warehouse Sale tu so nampaknyer Mission II failed!! yorlah, Menteri Kewangan xkasik p menderma kat situ lagi...huhuhuhu..

Me & Haziq..makin naik pipiku yang montel ittew;0

Anak jantanku..sejak continuously consuming I*TRA ni, dah xlelah dah..inhaler dier dah lamer buang jauh2..kalo Haziq minum ais pon, Alhamdulillah dah xkn athma attack lagi..syukur padaNYA kerna menemukan Zaila dengan I*TRA ini..

Si kecil Ameera pon sudah pandai berdiri..suke sangat bila kita pegang tangan dia & ajak ber tatih..xsabar rasanyer nak tengok dia boleh berjalan..mesti makin haru biru jer..

Dalam pukul 4 kitorang balik Shah Alam..sambil layan baca blog kengkawan, terlihat situasi di bawah;-
Sorrylah guys, pic xclear sangat pasai guna enset cap ayam jer..Yang, biler nak belikan mama kamera ni??xsabaq langsung;p & sila abaikan pemandangan ka belakang tu yang sungguh menyakitkan mataku ini;p

Ameera, jangan jadik minah rempit ya;-)

Happy jer si abang tolong tolak si adik..nasib baik xjatuh;)

Ni gambar dulu2..masa ni Ameera baru jer potong rambut..macam budak laki jer..seswailah ngan abang dia tuh..hihihihi...how i'm happy to have them in my life..mama harap anak2 mama akan menjadi anak yg soleh & solehah bile besar nanti ya;-) ingat pesan mama ni..

MAMA LOVE BOTH OF YOU..MUAHHSSS!!!! & PAPA TOO(^_^)

4 ulasan:

KV berkata...

kv pun mmg pencinta emas kelantan. Hehe.. aset tu selain tanah dan asb. ;)

zailamohamad berkata...

Betol Kak KV..saya pencinta emas Kelantan tegar..hihihihi;-)

Mrs LVoe berkata...

zaila dok shah alam ker?

zailamohamad berkata...

Iya Sha..Zaila stay kat Seksyen 32, somewhere near Kota Kemuning / Bukit Rimau;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^