Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 30 Mei 2009

My New Collection of FM

Just wanna share with uols my latest collection of FM..hihihihi..just received a parcel from Verde last Thursday..actually she went to Gold Coast for her 5th wedding's anniversary vacation..so Zaila xlepaskan peluang ntok kirim FM..banyak sungguh FM yang LadyVerde beli & all of them were sold out..bolehlah jadik tokey kedai FM pasni;-)

Actually Zaila nak yang ni;-

psssttt..Verde, i amik pics ni kat blog u..hihihi..boley kan??

tapi sudah already sold out..suka yang ni coz it is actually a frame, so leh letak gambar sekali..

Zaila beli yang ni..suka gambar pemandangan tu, lagipon ada tulisan Australia juga;-)

and this..suke sebab leh letak gambar juga..& the result is;-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sudah letak gambar;)

Pastu semalam balik umah, tengok2 ader FM ni kat eshbox..thanks kak Zura..hihihihi..actually kat sekolah dier ader sambutan hari guru so dapatlah ni..best kan jadik cikgu;-)

Itu sahaja koleksi eshbox Zaila..Insya Allah more FM in da future..btw, watch out FM mania out there..i'll be posting FM from Vietnam for sale..so rerajinlah jenguk blog Zaila ni kalo uols berminat ntok dapatkannyer;-)

Till then, have a nice weekend guys(^_^)

12 ulasan:

Zuhaini berkata...

erm yg first tu mmg cun!

x pa la.. yg superman tu ok juga.. :)

zailamohamad berkata...

ittewlah Zuhaini..kalo yang cun, mesti skejap jer dirembat orang;-)

anna berkata...

cantik la..fm hari guru tuh..dpt kat mn eks..

zailamohamad berkata...

Anna,adik ipar Zaila dia cikgu praktikal kt SMK Sek. 9 Shah Alam..so ms sambutn sempena hari guru semua cikgu cikgi dpt FM tu..kalo xsilap PIBG sekolah tu yg bagi sumbangan;-)

anna berkata...

OO..OK..cute sgt !!tak pernah nampak lg..

zailamohamad berkata...

Zaila rase FM ni ditempah khas sempena Hari Guru kan..memang cute sangat2 & Zaila pon really2 excited to have it

Mrs LVoe berkata...

zaila nk jual FM vietnam?? ermmm sha next week x buka blog la dear..xpe la.. xde rezeki kasi chance kat org lain ;-)

zailamohamad berkata...

Nape Sha?? g holiday ker?? xper, nanti Zaila simpankan satu ntok Sha ya;)

Jane_doe3328 berkata...

Hi, me pon collector and seller FM. Kalau ada masa jenguk la my blog :) Me tgh take order for FM Hawaii

zailamohamad berkata...

Iya Jane..sure..mesti rambang mata Zaila nak pilih nanti;-)

:: vErde+hAzizi :: berkata...

hey babe...hehehhe...sorry babe that frame i beli satue je...takut takde org nak...
financial minister trust my taste...so die suh beli skets je dulue...tgk testing market...alhamdullillah almost all sold out...tinggal 5 je lagie from 93units...
love sharing the same passion with u guys ;D

zailamohamad berkata...

Yap Verde..memang comel sungguh itu frame..same with my financial minister..aritu kat Phuket pon dier xbagi beli banyak2..tapi Alhamdulillah semua habis dijual..
Ya..mari kita kumpul FM banyak2;-p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^