Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 12 Ogos 2009

Saudagar kain datang lagi..

Huhuhuhuhuhu..saudagar kain sudah tiba..silalah tengok, kalo ada yang berkenan, rembat jer..Kalu xsempat pakai di hari raya, pakailah untuk kerja, kenduri kahwin, buat hadiah ntok mak mertua pon ok jugak..sure mak mertua sayang..laki pon bertambah2 sayang;-)

silalah berkunjung ke gerai hamba;- MARIKELIH

4 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

nnt akak pegi tgk ok :)

Zuhaini berkata...

hihi.. cantik baju tu.. :)

Real Woman berkata...

cun cun...tapi i dah terlebih tempah tahun ni!! nanti hubby marah! huhuhu

zailamohamad berkata...

Kak CT, tengok jangan xtengok;p

Zu, memang cantiks

Real Woman, berapa pasanglah agaknyer ya;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^