Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 10 Ogos 2009

Malam Yang Sepi

Malam ni, my other half g Johor..Ingat tak entry ni, nampaknya ada keje yang tak habis lagi so kena pegi lagi skali..huhuhuhu..kali ni Zaila tak boleh ikot dah pasal esok keje...

Waaargghhhh..Nampaknyer malam ni Zaila tido ngan anak2 jerlah..xbeshnyer=(

Hopefully my hubby will have a safe journey to Pasir Gudang..dahler virus H1N1 makin teruk..seb baik dah bekalkan face mask & Dettol hand sanitizer..hope that will help to prevent this virus from spreading on us..Beside dat, i will hardly pray for him..

I love you B..Cepat2 pulang ya^_^

5 ulasan:

honeylanz berkata...

sib baik anak2 ada peneman ;)

zailamohamad berkata...

Betol tu..kalo tak..mesti Zaila layan perasaan nanges jer=(

CT NORAMIZA berkata...

zaila, betul cakap has tu, akak dulu masa abg selalu outstation, tinggal sorang2 je, sbb masa tu mana ada rifqy lg kan, tp sekarang kalau abg kena standby/operasi, akak rasa lega sketlah, sbb rifqy ada temankan akak :)

walaupun dia hanyalah seketul budak yg kecik hehehehe...

jane_doe3328 berkata...

sesekali :)

jauh itu mengajar erti rindu

pas balik neh sure cam pengantin baru :P

zailamohamad berkata...

Kak CT, kadang2 terhibur juga walaupon diorang tu hanyalah seketul budak yang kecil;p

Jane, malu ai**blush**

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^