Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 9 September 2009

Menu Berbuka 090909

Malam tadi berbuka puasa menu ini;-

sambal tempoyak cicah ngan bendi rebus

siakap sweet sour

ikan keli bakar cicah air asam

Korang berbuka dengan apa???

2 ulasan:

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

wah tempoyakkkkkkkkkkkkkkkk .. lama x mkn ... ada berbekas2 dlm peti ais tue .. smlm buka beli kt bazaar papa john yg sedap gilerrrrrrrr ..puas hatie ;-)

zailamohamad berkata...

Kak Diana, tempoyak pembuka selera;)
wah sedap tuh..kalau puas hati, hari2 makan pon takpa;p

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^