Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 8 November 2009

Hari Sabtu Yang Kecewa;(

Rata2 mesti dah tahu kan tentang kekalahan Kelantan kepada Negeri Sembilan (1-3)..Seb baik, last minute tu dapat juga "pecahkan telur" tu, kalo tak..mesti ai lagi meroyan..Ni yang malas tengok bola ni..Zaila cukup emosi bila tengok perlawanan bola..sebab tu rasa macam menyesal aje sebab sekarang ni dah rasa sedih yang amat;(

Maklumlah, Zaila boleh imagine betapa kecewanya ore Klate yang datang konvoi beramai2 semata nak tengok skuad Kijang beraksi..Owh, aksi tak bermoral tak professional penyokong Kelantan tu jangan ambil kira ya..Zaila pon malu bila mahu bercerita tentang hal itu;P
Oklah, enough bout that..baik cerita pasal aktiviti kami hari ni selain tengok bola..Well, pagi hari cuti haruslah bangun lambat kan^___^, pastu tengahari kami terus bertolak ke Keramat untuk menghadiri majlis kenduri kahwin rakan sekerja kami merangkap teman seUniversiti hubby;) best sebab tak payah masak dah!!!

Selamat pengantin baru buat Rafiq & pasangan..semoga berbahagia ke akhir hayat ya^______^
so kita layan gambar jelah ya!!!
Masa mula2 sampai..cuaca agak panas hari tu, seb baik wat kat dalam dewan..Pesanan untuk Ayu;- kawan aku ni buat kat dewan tempat ko sanding dulu yang aku tak dapat p pasal aku beranak hari tu;P
gerbang kasih!!!
nilah pengantin lelaki merangkap temansekerjakamimerangkapkawanUhubby
Ambil peluang bergambar ngan pengantin..fuuhh, seb baik tak nampak spare tyre perut mak yang buncit tu..Cover!! cover!!
Tengok Haziq tu, ntah hapelah yang dia tengok kat atas tu??
mama, bird!! oooOOoo rupenya burung terlepas masuk dalam dewan
Tak sempat tengok diorang makan suap2, dapat tangkap gambar meja makan pon jadikler
benda macam ni pon leh jadi hiasan juga kan?? tapi cantik
Hubby jumpa ramai kawan seUniversitas dia..Ameera sampai naik boh-san
On the way balik, terserempak dengan kereta idaman kesukaan hubby..Audi ape ntah!! mak xlayan sangat keta ni..cukuplah ada kereta untuk g jenjalan, kalau takde kereta pon susah juga kan;)
Warna merah menyala..nampak sporty gitu..Pastu jumpa ngan si Lamborghini..hihihi yang ni tak leh nak snap pasal tak terkejor..serious sapolah yang kayo p bersiar2 haritu..Sampai kat tol dah tak nampak bayang dah coz dia lalu pakai smart tag, yang kami ni terhegeh2 pakai Touch n Go biase tu;P

gambar adalah digoogle

Lebih kurang yang macam kat atas tu r cuma warna hitam..hermm..reti pula Zaila tentang spesis kereta ya..nak wat macamana, nilah pengaruh sang suami..asal lalu je kereta yang dia minat sket..mesti dia akan bagi info kat Zaila..ok r tu..takyah dah Zaila nak beli majalah motor & kereta kan??;P

Kawan2 ke mana pula weekend ini???

3 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

smlm keluar jenjalan kat ampang..
hari ni lepak2 kat umah hihi..

Abrahyn berkata...

dah lama tak pi makan kenduri....takde org jemput pun...huhuhu

zailamohamad berkata...

Lady, best kan lepak2 kat umah;)

Haidah, meh Zaila ajak ke kenduri kahwin Zaila yang kedua nanti;P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^