Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 31 Disember 2009

Marks & Spencer Sale

I'm so excited with this one;-

more info here


Yap, i'll be going to MV tomorrow (starting the new year with shopping~~heaven ok) with my bestie during my degree in UPM..of course we'll be measuring MV & The Gardens till i've lost few kilos of my saturated fat (of couselah my best friends were excluded;p because they are so thin)~~ayat nak sedapkan hati : yerlah diorang takde anak lagi!!~~


Hopefully i will find something that will fit me nicely or else my husband will sepak terajang me because he's the one who will take care of our kids tomorrow..thanks yang for giving me this big licence (after Mister potato event that day)..I'm sure will enjoy my Ladies Day's Out or should i say Ladies, shopping day's out??~~macamlah nak shopping juta2~~


With the limited budget that i've in hands, i'm sure the searching for my list will take one day long..hahahaaa..Nana & Ija, you better prepare physically & mentally fit that day;p sape yang nak shopping ni??ntah2 jalan sket dah sakit kaki;p

k lah, mummies out there i'm sure you will love this;-



more info here

For those who are going to MV tomorrow, tegur2 ya~~cess, perasan ko ni diva ke~~

14 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

wah permulaan tahun baru yg best tuh..siap gi shopping eheh.

*gorjesmum* berkata...

arghhhh jeles sungguh..sini takdak m&s huhuhu

anyway hepi new year to u too babe

zailamohamad berkata...

Yatie, nak cari baju baru..baju lamo banyak xmuat doh..huhuhuhu..napok sangat makin kombang!!

Lady of Leisure berkata...

wah zaila ni tau ada bila ada sale... lady sungguh ketinggalan.. bila sale pun lady tatau hehe..

KV berkata...

sopim ko kak kv etek. Uwaaaa
jeles nih

reena berkata...

Mark & Spencer SALE?!!!!

OMG hari tu baru beli baju M&S RM200++ menggigil tangan naka bayar (1st time beli baju over RM200++).

Haiyoooo! Awatlah lately banyak kali jadi camni. Dah beli, pastu esok lusa, sale. Pfftttt!!!!

ME berkata...

shopping......bestnya

zailamohamad berkata...

gorjesmum, nak kirim tak??hihihi;)

Lady, ni Zaila bagitau ah ni;-)

KV, okeh bebeh!!

Reena, uish..sakit hati kan..next time you better hold dulu nafsu tu..hahahaha;)

ME, heaven ok!!

eynda berkata...

Selamat bershopping :-)

zailamohamad berkata...

Eynda, thanks!!

wan berkata...

enjoy yourself! takyah risaukan ur hubby+kids, skali2 kita ni nak kena enjoy jugakkan.. hehehe :)

~Eila @ Along~ berkata...

zaila..sori tak dpt join sbb parents dtg umah..neway eila pun nak ke m&s sabtu ni..nak borong baju keje lagik..hehe..(baru je krismas beli baju opis RM800+++) haihh..sale plak dahhh

zailamohamad berkata...

Wan, definitely will enjoy this moment!!

Eila, takpe..lain kali kita outing sesama ya;-)
waaah banyak tu shopping!!

ABH berkata...

wahhhhhhhh manyak syok shopping...happy shopping :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^