Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 22 Februari 2010

Dapatkan Hanger Tudung Di MKS

Pening untuk menyusun atur tudung-tudung di dalam almari?? Perlukan sesuatu untuk menggantung koleksi tudung anda?? Zaila ada penyelesaiannya;)

Di Mari Kelih Store, kami ada menjual hanger tudung pada harga yang murah & berpatutan.

Hanger ni RM3/10 pcs (yang ni sesuai untuk gantung shawls & tudung jenis cotton)

Hanger jenis chrome ni ada 13 lubang (RM15 satu), maknanya boleh gantung sampai 13 helai tudung, jimat space dah tu;)

Klip ni RM1 satu

contoh penggunaan hanger tudung jenis chrome ni, senang bukan??

Kos pos adalah RM3 bagi 1 ~ 2 unit (1 unit = 10 pcs) barang, RM6 untuk pembelian 3 unit ke atas. Zaila tengah ambil order sekarang ni, pada sesiapa di antara kawan-kawan yang berminat, bolehlah order dengan email kepada Zaila di zailamohamad@yahoo.com ataupun sms terus jumlah kuantiti yang diperlukan & pada sesiapa yang akan ke booth Zaila weekend ni, bolehlah self collect di sana nanti;) Jangan lupa order sebelum hari Jumaat ni supaya Zaila ada masa yang cukup untuk menyediakan stok^__^

Pada mereka yang berada di luar Selangor, boleh guna khidmat pos..jangan risau;) hehehehee

Oklah kawan-kawan, selamat mengemas tudung!!!



6 ulasan:

sisdee berkata...

cam nk bli le zaila...yg chrome tu..pastu letak klip tu kan..

apapun nnt kita email zaila ek :D

honeylanz berkata...

zaila, has nak hanger yg chrome..senang nk susun oblong TR!

AYUKIRANA berkata...

mcm nak je hanger bulat tuh, hehe...kat MKS ada jual tak?

Lady of Leisure berkata...

bagus hanger ni zaila... sangkut banyak2 pun stil nampak kemas n jimat space kan

Tihara berkata...

macam2 jenis hanger ada yer..ketinggalan ketapi betul saya ni :)

Misz Hijabz berkata...

emel saya harga borong miszhijabz@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^