Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 14 Mac 2010

Dapat Award Dari Zarin & Maya!!!

Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award.

Yeaaa, thanks to Zarin & Maya sebab sudi bagi award ni kat Zaila, terhaaru ok!!!

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

- kak CT Noramiza
- Eila
- Tihara
- Mek Nor
- Ayu
- Ernie
- Elissmie
- Herna
- Yatie Chomeyl
- Wan UK
- Untie Meriam
- Cik Puan Idot
- Nanie
- Diana
- Yati
Actually nak kasi semua orang tapi apakan daya dia kn kasi 15 orang je, tapi Zaila perasan ramai juga blogger lain yang dah dapat award ni so tahniah buat anda semua, you are really fantastic!!!

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
Will do after this

4. State 7 things about yourself.
- Oghe Kelate
- Suka meniaga
- Bekeng & sensitif
- suka emas
- dulu pernah dikenali dengan panggilan bongsu
- sedang merindui suaminya;D
- dok pk nak tambah anak ke tak ni??;D

8 ulasan:

Tihara berkata...

thanks zaila..akak pun ada pass kat zaila award ni tp tk publish lg..hehe..kite main pass2x..

N A N I E berkata...

Thanx Zaila..feel honored hehe

Lady of Leisure berkata...

zailaaa... really like your new template... nampak sangat cantik and glamorous... sigh awat cantik sangat ni jeles ai taw... serius cantik... kekalkan... hehe... i like.. sejuk mata memandang...
keep blogging dear..
:)

zailamohamad berkata...

Tihara & Nanie, my pleasure!!

Lady, thanks a lot..Zaila pon suka, ala2 wall paper gituuuu

Ernie Khairina berkata...

thanks zaila, yey bestnye dpt award!
cantik new layout =)

Nurhayati berkata...

wowee dapat award.
tq tq tq tq

zailamohamad berkata...

Ernie & Yati..sila ambik award ya;)

yatie chomeyl berkata...

dtg mengutip awards..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^