Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 15 Mac 2010

Melepas Pula

Hari Sabtu lepas Zaila ada terima email dari Berrybunch Webportal, mana diorang dapat email address Zaila pon tak tahulah tapi Zaila tak heran sebab email Zaila ni kan terdedah pada umum & nak-nak Zaila gunakan untuk business pula, sohihlah ramai yang akan noticed kan;)

So just nak share intipati email tersebut;-

Dear internet fashionistas of Malaysia,
We would like to invite you to participate as bazaar seller at :-

GT Bazaar PWTC @ Showcase Berrybunch
Putra World Trade Centre (PWTC), KL
27th & 28th March, 2010 | 10AM - 8PM

This event will be held during the KL International Bookfair weekend. An
estimated 250,000 - 300,000 people will be there during these two days.
The promotional fee at the moment is RM330.00 for both days, payable in
full on application.

The payment provides you with :-
1) bazaar space approx 5ft X 6.5ft + 3.5ft gap between sellers
2) 1 x table and 1 x chair (if needed)
3) carpeted & air-conditioned bazaar environment
4) generic signage on site

Should you be interested to join us please complete our online form at
http://gwb.berrybunchbox.com/terbakar .. for further information please
contact 016-6060380 (Mr. Azahar)

Best wishes & thanks

Sherry Anis
Senior Business Development
The Berrybunch Webportal Project
c/o Adlin Bakar Berrybunch (001933336-W)

Herm, Zaila memang berminat untuk join event ni tapi masalahnya Zaila dah booking untuk berada di Subang Parade pada 2 hari tersebut so rase macam aisey...melepaslah pulak!!!

Ada tak kawan-kawan blogger yang berminat untuk sewa tapak di PWTC ni?? Bolehlah contact organizer tu, kalau nak share booth dengan Zaila pun boleh juga!!! Just email me at zailamohamad@yahoo.com ok;)

13 ulasan:

mrs adam berkata...

wow blog wajah baru...canthek2...

N A N I E berkata...

Zailaaa..rumah baruuuu! :)
So jadik ke on 28/3 kat Subang Parade? :) Takpe Zaila..takde rezeki kali ni nak open Booth kat PWTC..maybe next time? :)

Tihara berkata...

wow..ekslusif dah blob die..rezki dtg bergolek tu zaila..

Ms. Omey berkata...

kebetulan i pun ada kat situ masa tu company participate dlm bookfair tu. tapi kan kalau amik booth tu bagus jugak tau coz based on experince ikut pesta buku thn2 lepas crowd mmg ramai lagi pulak tu minggu last bookfair.

fabulous.farah berkata...

wah..rumah baru~

Lady of Leisure berkata...

hehe ramai suka tgk blog zaila yg berwajah baru ni termasuk lah lady.. :)

zailamohamad berkata...

mrs adam, thanks!! singgahlah selalu;)

zailamohamad berkata...

Nanie, jadik!! jangan lupa datang booth Zaila tau;)

zailamohamad berkata...

Tihara, alhamdulillah..moga dipermudahkan segalanya

zailamohamad berkata...

Ms Omey, terujanya Zaila!!!

zailamohamad berkata...

farah, silerlah masuk

zailamohamad berkata...

Lady, thanks!!

irisgardenhotel berkata...

macam mana nak hantar oder item 2?
kita g pejabat pos atau skynet o dhl datang umah kita

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^