Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 16 April 2010

Haven't Met You Yet;D

 Salam Jumaat semua;)
Hari ni Zaila cuti sebab nak pergi tempah langsir rumah baru & insya ALLAH nak bersihkan rumah tu. Walaupun hubby masih belum balik tapi takpelah, pelan-pelan Zaila buat dengan bantuan adik ipar Zaila..hehehe
so mood hari ni adalah sangat baik, so apakata kita layan lagu dari pakwe Zaila yang kat UK ni, Michael Buble namanya..enjoyzzzz..
Ops orang lain hari Jumaat layan lagu nasyed tapi Zaila layan lagu macam ni pula;D Tak kisahlah labu, janji mak bahagia..sedang menunggu saat-saat hubby balik ni;)

14 ulasan:

fabulous.farah berkata...

hehehe..pakwe kat turkmen tu dah tak ingat ke? terus pakwe kat uk

N A N I E berkata...

Wah seronoknyerrr ade orang tuh nak tempah langsirrrr hehe besh besh! :)

yatie chomeyl berkata...

best lagu ni, yatie pong suko jugop

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

wahhh harus tayang lagsir baru ;-)

zailamohamad berkata...

Farah, pakwe kat Turkmen tu memang ingat sokmo;) lusa dia nak balik dah..weeehuuuuuuuu!!!!

zailamohamad berkata...

Nanie, alaaa tempah langsir biasa2 je..tadi g tengok rumah..aduishhh..kaler macam kelabu biru gitu, nak match ngan langsir warna apalah yang sesuai tu

zailamohamad berkata...

Yatie, zaila rasa lagu Michael Buble ni semua best kan;)

zailamohamad berkata...

Di, insya allah kalau dah siap nanti, lambat lg kot..hehehe

mohdandmeriam berkata...

salam zaila..hahaha ingatkan michael buble tu gewe auntie rupanya gewe zaila juga..semua lagu2nya sedapkan..

Mummy ranger berkata...

wah..rumah baru..langsir baru..besh..besh..nanti leh la tunjuk..mane tau leh kasi inspirasi tuk langsir raya tahun nih..kihkihkih..

zailamohamad berkata...

Wsalam untie, wah wah wah untie pon suka ngan dia juga ya;)

zailamohamad berkata...

Mummy ranger, hehehe seganlah nak tunjuk..bukan oe, karang orang misunderstanding pula;D

~masalifah~ berkata...

amboiiii!!! patutla forum hari jumaat senyap sunyi. pengerusi majlis ilang, g cari langsir.

zailamohamad berkata...

cik masalifah, iyolah g cari kedai langsir sekali kedai tutup..sakit hatikuuuuuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^