Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 7 Jun 2010

Saya Mahu Buku Jana RM Dari Rumah

Tatkala melihat entry peraduan ini di blog Masayu Ahmad, Zaila rasa begitu teruja untuk menyertainya. Semoga Zaila bernasib baik kali ini kerana sebagai seorang wanita berkerjaya & berniat untuk menjadi WAHM, sudah semestinya Zaila memerlukan buku ini untuk mencapai hasrat murni Zaila ini. Hadiah akan ditentukan secara cabutan bertuah, so kawan-kawan..apa kata kita pakat join peraduan ini..Boleh baca selanjutnya di sini.

2 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

salam

terima kasih atas penyertaan ;D

AYUKIRANA berkata...

Masayu???hehe..just like my name :)..HADA MASAYU

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^