Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 25 November 2010

Hadiah Harijadi

Haaai, kesian Zaila..walaupon dah masuk hampir 2 bulan dari birthday Zaila (18/09) tapi masih belum dapat apa-apa hadiah daripada en. suami. Tapi tak mengapalah kan sebab office tempat Zaila cari makan ni pon ada bagi Zaila hadiah harijadi juga;-
cuba teka ada apa dalam paperbag ini??
dibungkus elok di dalam kotak yang ditempah khas
apalah hadiah yang sangat istimewa ni ya??





































































































































rupa-rupanya sebuah quran digital!!
di dalam kotak tu ada penunjuk arah kiblat lagi & juga ini































































tasbih elektronik
senang untuk berzikir-zikir;)

Actually ada banyak lagi fungsi yang ada dalam quran digital tu seperti kisah para nabi, hadis-hadis terpilih, waktu solat & macam-macam lagilah, cuma tak sempat nak explore aje sebab bateri sudah kong!! Tapi kalau ada bateri nanti teramatlah bagus untuk digunakan memandangkan Zaila sekarang ni sedang mengandung & haruslah kan nak dengar *sebab kalau nak suruh baca tersangatlah malasnya* alunan ayat-ayat merdu Al-quran untuk sicilik di dalam perut ni;)

Herm..tapi kan..Zaila bertambah-tambah gembira lagi bila en suami belikan Zaila parfume kesukaan idaman hati sejak zaman belajar lagi. Masa kahwin dulu en suami bagi wangian dari Givenchy yang ni;-


tapi Zaila macam tak suka sangat bau dia..so masih gilakan wangian yang ini juga;-

dapat sekali dengan lotion lagi~bertambah-tambahlah suka;)

7 ulasan:

maya amir berkata...

bestnyee zaila...suke suke suke:)

Ernie Khairina berkata...

best =) sweet la.

AyuKirana berkata...

zai!!!!love the present!!!!besnya zai...nanti aku nak dtg umh ko tgk hadiah tu..sbb akupn yg tgh tepu pk nak bg ajad hadiah apa birthday dia bln 2 thn dpn..hehe (awal tul pk kan.....)

yatie chomeyl berkata...

samo la kito zaila, hubby ore pon x bui gapo2 lg utk besday ore mggu lepas..dio oyat tggu bule depe la hehehe

littlehumblelynn berkata...

zaila

besday lynn 17-9-1979.......selang sehari jerkk!!dan coincidence kita peminat LANCOME MIRACLE paling tegar agaknya!!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bestnya dapat hadiah :) me pun lewat jugak dpt hadiah tapi tak po..janji ado, ore puteh royak better late than never..hehehehehehe

Lady of Leisure berkata...

wow bestnya hadiah birthday zailaaaa...
:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^