Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 3 Mac 2011

Kenapa Oh IKEA Kenapa

source from here


Bencik tau!! Haritu beli Raan Mirror pada harga RM99 sedangkan sekarang boleh beli pada harga RM59 ajork!! Huhuhuhu..Kenapalah IKEA tak nak bagitahu awal-awal yang korang nak buat sale haaa?? Kalo tak, boleh ahkak p time ni ajor..Dah jimat RM40 sudah!! Banyak tuuu..Boleh beli 2kg susu anak-anak ahkak dah tu;D
Well, inilah yang dikatakan bijak berbelanja walaupun kadang-kadang tak bijak juga. Kan nampak beza yang begitu ketara bila ada S.A.L.E dengan tiada SALE..so kawan-kawan, apa tunggu lagi..jom ke IKEA cuci-cuci poket!!
Ops, mak buyong takleh g dah..and this is the part yang paling sakit hati sebab dalam keadaan sekarang, ahkak kena duduk rumah rehat-rehatkan minda dan poket sebab tak lama lagi si kecil yang chumel tu sudah mahu keluar dari kantungnya!! Owh, cepatlah masa berlalu agar ahkak tidak terasa busan menunggu!!

5 ulasan:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

aiyakkk ..kita cuci mata depan pc jelah ;-)

yatie chomeyl berkata...

mujur IKEA kat jepun ni ada 1 jah , tu pon jauh gilo dr umoh oghe..so, doplah tergedik2 sgt raso nok gi...kalu dop, mesti tiap2 minggu nk wat lawate gi IKEA hehe

kasihredha berkata...

owhh..mak buyng rupenya...
sabar2..
bila dah bsalin nanti...akak boleh temankan ...hihi

Lady of Leisure berkata...

wah dah nak dekat bersalin yer zaila.. bestnyaaaa.. boleh cium bau new born baby hari2 nanti..

maya amir berkata...

mencik kan bile dah beli alih2 ade sale tempat lain..adehhh...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^