Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 14 Mei 2011

Hujung Minggu Terakhir Sebelum Kerja

Salam hujung minggu semua!!

Nampak gaya macam minggu ni adalah minggu terakhir sebelum Zaila melangkah kerana terpaksa masuk bekerja semula. Rasa sekejap aje masa berlalu sebab sepanjang tempoh berpantang ni, pelbagai dugaan yang telah Zaila tempuhi. Tapi kalau cuti 3 bulan, rasa macam bosan pula duduk rumah jaga anak kan;D Macam-macamlah alasan kan!!

Yang pasti Zaila pasti akan merindui budak debab ni;-


Herm..Apa-apa pun kena banyak bersabar bila masuk bekerja balik ni. Mungkin akan memenatkan tapi kenalah bersabar demi mencari sesuap nasi;D


Happy weekend guys!!1 ulasan:

kasihredha berkata...

cepatnya besar baby...
cium sikit...muah2
selamat bkerja kembali :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^