Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 19 Julai 2011

Coklat, Siapa Tak Suka Kan?

Pompuan ni memang tak boleh dipisahkan dari coklat kan?? Nak-nak bila ada offer murah dari MilkAdeal ni; RM19 untuk 35pcs Home Made Choc..Kalau harga asal dalam RM39.50..Jimat dah tu!! Aku tengok laju je orang amik deal ni sebab MURAH kan..Nak-nak coklat, siapa yang tak suka;)

Ah, malaslah cerita banyak..tengok gambar coklat kat bawah nipon dah boleh bikin air liurku merembesssss..Pada sesiapa yang berminat, bolehlah order sekarang sementara deal masih ON, kalau tak rugi sangat-sangat tau;PKlik sini pun boleh untuk terus order;- This is some great pick me ups. Pop more than 2 #ChocolataParadise & u'll be good to go! #MilkADeal

1 ulasan:

kasihredha berkata...

cantiknya zaila

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^