Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 30 Oktober 2011

Jom Sertai Kuiz The Drawer Contest by Libresse

 **This is Sticky Entry Sampai 30/10/2011, for new updates, scroll down kat bawah..thanks!!**

Owh rasanya masih belum terlambat untuk korang join contest ni..Hadiahnyaaa..umang aih..semua pompuan pon dambakan benda tu:P Senang je nak join contest ni, just beli produk Libresse *serious aku cakap aku sukakan panty liner jenama ni lebih dari yang lain* then uploadlah gambar apa yang ada dalam drawer korang..Lagi kreatif lagi tinggi peluang untuk menang. Then upload & suruh semua kawan-kawan, sedara mara vote kat vido kita tu!!

Hadiah dia korang boleh pilih antara ipad2, Samsung Galaxy S2, MAC kosmetik set, henbeg LV & SK2 skincare..Kalau korang apa yang korang pilih?? Kalau aku konpemlah henbeg LV..ngeh ngeh ngeh..kalau pilih henset kejap je dah keluar siri baru, kalau set ake up boleh habis tapi kalau henbeg LV..hehehehe silap-silap boleh jual balik kat e-bay:P

so korang, cepatlah join contest ni sebelum 31/10/2011..Masih belum terlambat pon..ada lebih kurang 5 hari lagi..ngeh ngeh ngeh..Klik sini untuk join The Drawer Contest by Libresse

Photobucket
Ini pula just nak share apa yang ada dalam drawer kat rumah aku:P Konpemlah baju anak-anak aku..Takkan ada gajah ghimau plak kan..Aku beli Aneboda Drawer ni kat IKEA..Ada 3 drawer & seb baiklah anak-anak aku ada 3 lagi..Pas dah tambah, kenalah cari drawer lain:P

Photobucket
First drawer adalah tempat baju si abang Amirul Haziq..sebab dia sulung, so kenalah duduk atas kan

Photobucket
Drawer kedua pula untuk si kakak Nur AMeera Husna..paling banyak baju & paling bersepah..Naseb ko lah sebab tak laratlah aku nak kemaskan sepah yang dia buat masa cari baju nak pakai:P

Photobucket
Hak bawah sekali konpemlah si adik Ashraf Hariz yang punya..Masih tak banyak baju..hehehe slow-slow kumpul:P

Oklah, what's in your drawer pula???

4 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

muat ke baju2 diorang dlm drawer tuh..kakak zara punye baju ada satu almari kecik..zareef nye baju lak still dlm bekas plastik tuh..lom tercari lagi lemari baju utk die..tunggu koleksi baju banyak sketlah..ahahahaha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

wah dah sopping kat ikea dah ;-)

Ermayum berkata...

i tak suka sgt pantyliners dia :) macam nipis sangat la pulak

zailamohamad berkata...

Lily, ni baju harian yang letak kat nursery je..kalau baju berjalan hang dalam lemari;)

Diana, a'a yang ni dah lama beli dah;)

Ermayum, bg i ok je:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^