Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 17 Ogos 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua


Assalamu'alaikum

Di sini aku ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri buat semua pembaca blog aku..Semoga bergembira di hari raya nanti..Maaf andai sepanjang penulisan aku ada mengguriskan perasaan / menyakitkan hati korang yaaa..

Insya Allah aku akan bertolak ke kampung hari ini atau esok so doakan semoga perjalananku ini selamat pergi & balik. Begitu juga kawan-kawan semua..berhati-hati juga di jalan raya..Aaaarghhh tak sabarnya nak balik merasa jem kampung!!

Pada kawan-kawan yang berada sekitar Bachok, jemputlah beraya di rumah:)

Akhir kata SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dari kami; Zaila, Hamdan, Amirul Haziq, Nur Ameera Husna, Ashraf Hariz & baby dalam perut ni:P

2 ulasan:

DaZzlingLilLy berkata...

selamat hari raya zaila and family..drive safely balik kg...

kasihredha berkata...

selamat hari raya zaila
mohon maaf zahir batin
hugsss
cantik tema baju tu :D

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^