My Lovely Followers

Cari Sesuatu Di Blog Ini? Taipkan Di sini

Loading...

Wednesday, July 15, 2009

Langsir Rumah Baru??

Pagi tadi Zaila da janji nak upload gambar2 langsir kan?? bagi makcik2 yang teringin nak tukar langsir baru ntok raya tahun ni..bolehlah tengok kat bawah ni..semuanya cantik2 belaka..tapi Zaila just pick several of it..kalo nak tengok lagi, silalah klik sini..takpun g jer kedai SSF yang terdekat..kat Shah Alam ni paling dekat pon kat Batu 3, nak kena pujuk hubby terjah ni..tapi ukuran sliding door plak xtahu..herm..nampak gaya kena p ukur dulu ni..

Ape kata layan dulu gambar2 ni..maner tahu kot2 dapat ilham ke..kalo korang ada design yang best lagi, jomlah kongsi bersama..layan berangan dulu..later2 baru pilih..hihihihi^_^

suka corak ni, nampak simple jer

yang ni kalo ntok tema English country bolehler

this one nampak mewah kan??

this one lak nampak moden sangat..

nice jugak..

yang nipon nampak cantik..suka bunga2 tu

rambang bijik mata nak pilih

yang ni sesuai ntok dapur kan?? (pic credit to www.countrycurtains.com)

jarang sangatlah plak..kang mak tengah masak kat dapur, jjiran dok intai plak;p

Pendek kate banyak sangat pilihan sampai Zaila pon boleh rambang mata..tapi honestly Zaila just nak carik design yang simple & cantik mata memandang..xnaklah scallop2 betoi x ejaan?? ni, bukanpe..nampak macam serabut jer..tapi mungkin setengah orang kata lawa so terpulang pada citarasa masing2..ermm..pasni nak koyal pasai ape plak??

4 comments:

honeylanz said...

suka yg 1st tu. simple but elegant. sliding door has pernah beli kt ikea n tempah kt nagoya. readymade curtain murah skitkan.

zailamohamad said...

samelah...Zaila pon suka yang first ni..rasenya macam dah tahu jer nak buat kat manae;-)
thanks has

N A N I E said...

zaila..buat langsir kat mana?
share share :)

musa said...

cantikla sume saya suka.insyaallah saya nak buat salah satunye.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)
Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.
Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^