Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 15 Julai 2009

Pagi Yang Dingin

Salam semua..hari ni kat Shah Alam hujan..sejuk sangat..Alhamdulillah, walaupon Zaila xsempat nak sidai kain, kami suka sangat dengan kedatangan hujan ni..al-maklumlah dengan cuaca sekarang yang sentiasa berjerebu ni agak merimaskan kami & anak2..tapi syukur jugak sebab budak2 ni xder sorang pon yang demam mahupon batuk2..mintak dijauhkan r pasai mama & papa sekarang dua2 tengah sibuk..sibuk ngan keje, sibuk ngan perihal rumah segala..kalo anak2 xsihat, rasa macam makin tension jer;p

Hari ni bos pon still outstation lagi..yahoooOOooo!!!! bukan pe, bolehlah Zaila surfing internet dengan bebasnya (sorry ya, Zaila guna broadband sendiri since office kami telah menyekat kebebasan berinternet..hihihihi..depa tahu kalo ada internet sure diorang ni salah guna, emaillah, facebooklah, friendsterlah..paling teruk main game online..macam2!!!). Tapi Zaila xderlah dok melangok depan lappy (yes, i also bring my own notebook)..sekejap2 jer datang jengok lappy ni..hihihihi..kantoi^_^

Paling best pagi ni ader akak opis bawak buah2an dari kampung, ada rambutan kuning, rambutan merah, pulasan & langsat..aper lagi, Zaila pon makanlah dengan happynya pasai anak2 xder..hihihihi..dah lamer teringin nak makan buah2 ni semua tapi terpaksa tahankan niat sebab diorang xboleh makan..nanti batuk..Haziq tu kalau dah batuk, boleh menjurus kepada lelah..so better berhati2 di jalan raya..tapi kalau dah g rumah sedara tu..kalu diorang kasi, kami bagi jer anak2 makan tapi pejam mata jerlah;p

Owh, Zaila sekarang tengah gila survey langsir..maklumlah nak masuk rumah baru..haruslah menggilakan diri mencari tema kediamankan..actually pening jugak sebab maklumlah kami ni mane pernah bertema2 segala..tapi since dah ada rumah sendiri kan..nak jugak tengok rumah tu well organized, xderlah caca marba jer susunan dia..rumah yang kami beli ni kecik jer so nak kena pandai susun atur perabot & warna ni nak kena sesuai so that rumah ni xnampak crowded & rimas..korang ada idea x??hihihihi..jangan lupa ntok share ngan Zaila ya;-)

Oklah..nak p sambung keje jap..sat lagi Zaila post gambar langsir2 tu ya..boleh share ngan uols..manerlah tahu kot2 ada yang nak tempah langsir baru sempena raya ke(*-*)

4 ulasan:

KV berkata...

cer jenguk blog de'sal. Langsir dia wat lawa2.

zailamohamad berkata...

ok kak, sekarang jugak saya jengok;)

Mrs LVoe berkata...

dok shah alam??? kat mane? dekat la gn sha.

zailamohamad berkata...

Zaila kat seksyen 32, sebelah KESAS, near Kota Kemuning, Bukit Rimau semua..Sha stay kat area bandar kan??tapi consider dekatlah tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^