Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 17 Disember 2009

Malaysia Menang Emas

Tahniah pada skuad Malaysia yang akhirnya dapat juga melagukan lagu Negaraku menang pada perlawanan akhir bola menentang Vietnam..

Tapi di saat gol disumbat, kedengaran sorakan gembira rakyat Malaysia & tiba2 rasa sedih pasal ramai mereka yang memilih untuk berada di depan TV berbanding ke masjid / surau mengaminkan doa akhir tahun & awal tahun hari ini..donia..donia..

Apa2 pun, Selamat Menyambut Tahun Baru 1431H..Semoga tahun ini akan memberikan perubahan zahir & batin kepada kita semua..Azam baru Zaila?? Herm rase macam nak;-

1. kurus yang ni dari dulu lagi kan
2. berjaya dalam karier tak kira kerja apa pun
3. tambah ahli baru kembar kan best
4. jadi isteri & ibu yang lebih prihatin
5. of courselah mahu berjaya dalam hidup donia akhirat!!

Kawan2 pula, apa azam tahun baru 1431H ni???

8 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

wah malaysia menang yer zaila..
alhamdulillah... tumpang gumbira dan berbangga sebagai rakyat malaysia..
:)

Leya berkata...

salam maal hijrah utk zaila.....semoga cite2 zaila tercapai dengan jayanya....

semalam ku balik kerja lambat menunggu en suami yg mempunyai tuntutan kerja yg tinggi....ku baca doa sendiri di surau...pastu ari ni pulak ku kene dtg keje, ape nak buat keje dgn company cine mmg tak bagi cuti....ape nak buat terima je la.....

yatie chomeyl berkata...

kat tv3 tu diorg baca doa ramai2 kat situ smbil tgk bola...bagus jugop la kan

zarin berkata...

zaila
u've been tagged...sila buat ye!

Abrahyn berkata...

cikgu zaila,
blh tak bagi tutorial,camne nak bagi previous entry i tak berjarak jauh with my current entry?tak cantik la blog i, semua entry dok jauh satu sama lain...huhuhuhu puh lease ye...tq

honeylanz berkata...

dah agak kita blh menang ;)
salam maal hijrah utk zaila & keluarga..

maya amir berkata...

salam maal hijrah jugak... moga tercapai sume impian..aminnn;)

zailamohamad berkata...

Lady, vangga kan..hihihi

Leya, selamat menyambut Maal Hijrah juga buat akak, semoga tabah dalam mengharungi hari2 yang mendatang ya;-)

Yatie, bagus tu..akhirat dapat donia pon dapat

Zarin, thanks for tagging me;-)

Abrahyn, wah soalan yang tough ni..agaknya mungkin disebabkan layout yang you pilih kot..nak kena adjust dia punya code kot..sorry zaila pun xtahu sangat tapi nanti zaila cuba cari2 juga macamana nak buat tu k

Has, salam maal hijrah juga!!

Maya Amir, same to youuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^