Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 10 Mac 2011

Kenapa Macy Oh Kenapa

Kalau haritu Mak Buyong menangis kerana Ikea, sila rujuk entry ini, hari ni Mak Buyong nak menangis lagi disebabkan oleh minah Macy ni..Haiyyooohhhhh, kenapalah suka buat massive sale masa Mak Buyong sudah tak larat nak ke sana cuci-cuci mata

Buat semua, jom terjah Macy Warehouse Sale hari ni juga;-

Tarikh : 10-13 Mac 2011
Tempat : Wisma Minlon, Seri Kembangan
sumber dari sini

Pada sesiapa yang pergi, ce ceciter apa yang best kat sana;D

3 ulasan:

Farah Ikin berkata...

hi..singgah jalan kat sini...tertarik sebab tgk macy ada sale..hehhe...rasa nak pergi sgt..tapi kelmarin baru jer beli katil..rugi plak rasa beli katil dulu

Tihara berkata...

dekat je dgn UPM kita dulu kan..
boring2 mmg best cuci mata kt sini :)

kasihredha berkata...

sabar2...
lepas pantang...boleh terjah, sure ada sale lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^