Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 31 Oktober 2011

Free Fridge Magnet From Uzbekistan

Photobucket

Nak menghilangkan Monday Blues semua..aku nak bagi free fridge magnet from Uzbekistan ni..Sila tinggalkan nama & alamat email kat ruang komen tu..Komen pertama je akan dapat so siapa cepat dia dapat yooooooo..Nanti aku bagis ekali dengan FM Cameron Highland haritu so kira dapat double FM r hari ni..rejki tu uolsss

16 ulasan:

aNaYaNa berkata...

Yana..
roziana_razali@yahoo.com..

nakk..ehehehe..

Mimi berkata...

Izlawanie Muhammad
Lot 1708, Off jalan Cuepacs 2B, Taman koeprasi Cuepacs, Batu 12, Jln Cheras, 43000 kajang, Selangor

Mimi berkata...

eh, ingatkan alamat rumah, rumahnya alamat email, izlawanie@yahoo.com :)

izlawanie

farin berkata...

Hasmawati Binti Hashim
Pejabat PERHILITAN Daerah Segamat
JKR 2023, Jalan Dato' Wan Idris,
85000 Segamat Johor.

TQ...

Tanpa Nama berkata...

I want it ;)

as

fiza berkata...

Nakkkkk.

Fiza Rahman

afizahrahman@gmail.com

yatie chomeyl berkata...

Yatie Chomeyl

dasar_chomeyl@yahoo.com

mrs adam berkata...

saya nak saya nak.eh ada orang komen tak ni

Joy berkata...

saya mau..saya mau ;)

littlehumblelynn berkata...

zaila

nak...aci ???

Tanpa Nama berkata...

nak blh? mya_sha2000@yahoo.com, tisha... hopefully i'm the first commentor he he he.. thanksss

Tanpa Nama berkata...

saya silent reader akak.. nak cuba jugak la kalau dapat..hik3
izan
eizanizam80@yahoo.com

kasihredha berkata...

akak dah lambat...hihi
tp tetap nak komen gak
bestnya fm dari uzbekistan

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

nak jugak... elissmie@gmail.com

:p

Mrs Nazar berkata...

nak nak .. saya nak..hihi.. anzalna email .. nama: anna

email: anzalna02@gmail.com

CeqGu berkata...

aihh tak dak orang nak ke ni hehehe...rejeki ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^