Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 15 Mei 2012

Fasha Sandha Hamil 2 Minggu


credit & full story in Beautifulnara.com

Assalamu'alaikum,

First of all, aku bukan peminat tegar Fasha Sandha..Saje berkongsi berita (padahal takde idea nak update blog)..Ehem ehem..nanti anak kitorang sebayalah! Eh!

9 ulasan:

maya amir berkata...

eh bukan derang ckp hamil smeinggu ke? kalau seminggu ke 2 minggu ke, cptnye leh detect..aku 2-2 pregnant, lps 5-6 minggu baru lah tau pregnant... hmmm..mungkin fasha punye peyot tepat every month kan..hehehe

Eliss Mie berkata...

eh yer ker? tahniah zaila :) bila pulak giliran me ni..huhuhu

AziE berkata...

Tahniah Zaila

bada berkata...

sensasi tajuknye...wa terus terjah...hihi

Has berkata...

ank uols akan sebaya. eh? tahniah zaila ;)

mummY daniSha berkata...

wahhhh kak dah preggy eh?congratz!

cepatnye fasha preggy....baru kawen 2 minggu 3 hari hehee...

tula...sy pun mcm maya...bile cek preggy tu lambat nak kesan even dah 5 weeks

CeqGu berkata...

melekat lagi?? alhamdulillah...jelesssssssssnyeee..
nak jugakkk huhu

Ami berkata...

baby no 4 eh kak?congrats!bleh dah helo2 ko anak fasha pasni hhuhu

zailamohamad berkata...

Maya,

a'ah..cepat betul dia detect kan..memang tepat pada sasaranlah tu:P

Elissmie,

insya Allah akan menyusul tu:)

Azie,

thanks ya:)

Bada,

hahaha memang sensasi!

Has,

thanks:)

Mummy danisha,

ituler..ilmu apalah fasha pakai..cepat betul tahu:P

Ceqgu,

hahaha..jangan terkejutssss

Ami,

thanks..malu eh nak kecoh2:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^