Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 26 Mei 2009

Dora Ameera























pics from www.yahoo.com

Ameera tengok aper tew??

tengah makan biskut Tiger

nampak x gigi Ameera tu

Alahai...nampak 2 batang jer
.
.
.
.
.
.
Mesti korang pelik kan..aper kaitan ngan Dora tu
Haaa..tekalah??
Sowi..xder hadiah;-)
Malam ni akan bagitau
so
tunggUUUUuuuuuuuuuu....
Hai,
Dora Ameera;-)

Lor..mentang2ler xder hadiah..untie Sha sorang jer yang teka ya..btw, thanks Sha..i know i can count on you dear;-)
Actually jawapan dier..ermmm..maybe i'm a little bit perasan tapi Zaila pon notice bila one of my friend yang bagitau muka Ameera same macam Dora tu..hihihihi..ngan fesyen rambut macam Dora & mata bulat..sebijik jer..have you noticed it??kalo x noticed pon..anggaplah Zaila hanya syok sendiri sahaja;-)

2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

ya ALLAH panjang yea bulu mata ameera :-) ermmm dpt patong or baju ??? or wallpaper bilik tampal dora byk2

zailamohamad berkata...

Sorry untie Sha..xbetoi..guessler lagiks;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^