Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 25 Mei 2009

Thanks Ayu=)

Semalam, after a tiring day at Sogo..ingat sajer nak rehat2 kat umah..tapi tetibe dapat msg dr one of my best fren forever mase kat U dulu..yes, it was ayu inviting me to go to her mum's house in Keramat..gosh, dekat setahun dah aku xg but lucky for us that we manage to find that house..actually they were having aqiqah for Nur Qistina Bt Mohd Nazreen, ayu punyer anak buah..the one and only..hihihihi..xlamer lagi baby ko plak;-) ops, sorry cause xsempat nak upload gambar Qistina yang comel ittew & as we were busy chatting & chatting cause lame sangat xjumpa sampai lupe nak snap gambar ok!!!!;-)

Petang tu, dapat banyak buah tangan dari ayu..tapi yang paling besh aderlah ini;-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dapat FM dari Korea..yap, she went to Korea this year to accompany his husband..read this & this;-) thank you ayu..macam tau2 jek aku tengah gile kumpul benda alah ni...actually ader banyak lagi gift dier bagi..ader pen, key chain but i didn't manage to find all those things cause of my naute2 Haziq sudah main2 sama itu benda..

Thanks again Ayu..naik malu aku..dahler datang melenggang mak minah..balik plak penuh tangan..hope to see u again dear..n owh kali ni harus ader makcik wawa kita & also nani..herm, can't wait to see u..nad xnak join ka???

6 ulasan:

:: vErde+hAzizi :: berkata...

aaa...i have one like that...tp fashion bju je different...n colour die more red n yellow towards korean signature colours ;D

zailamohamad berkata...

Verde, mesti cantik FM u tue;-)

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

wah sukeeeeenya dpt FM overseas ..... ;-)

zailamohamad berkata...

Kak Diana..mestilah suke;-)

Mrs LVoe berkata...

eeeee suka yea tgokkkkk

zailamohamad berkata...

Sha comel kan??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^